27 mai 2022

COMPROMISURI ȘI COINCIDENȚE PROGRAMATE

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Informații cuprinse în rapoartele Serviciului de Informații ale U.S.Navy dezvăluie un tot mai mare nivel de antipatie la adresa SUA , mai ales în țările BRICS ( Brazilia , Rusia, India, China , Africa de Sud) , dar și în țări vecine cu România , cum sunt Ungaria și mai ales Serbia  , unde antiamericanismul a devenit o stare de spirit.

În alte țări europene acest curent de antipatie americană este interpretat ca o mare stupiditate care a blocat aceste țări de a decide singure în diverse domenii (…) , iar acest comportament și vector al politicii americane au condus Europa spre o sărăcire globală.  Iar în Ukraina la chiar mai mult de atât ( a se vedea implicarea fiului lui J.Biden în ,,afaceri,, cu V.Zelensky în această țară aflată astăzi sub răzbunare rusească ).

În SUA încă nu s-au stins ecourile în legătură cu pierderea alegerilor prezidențiale de către Donald Trump… cu procesul de votare… iar mai nou au apărut informații venite de la tribunalul din Texas care dezvăluie cine sunt responsabilii de  hepatită după vaccinarea din știuta pandemie a coronavirusului . Se știe că  D. Trump aparține grupului iezuiților  , adică a Vaticanului… și nu taberei neonaziștilor și se mai știe că fostul președinte american s-a opus ca pe mandatul său SUA să poarte vreun război.  De ce ?… Pentru că doctrina iezuită a Vaticanului nu îi permitea așa ceva.  Chiar Papa Francisc a comentat despre faptul că neonaziștii sunt  la putere în această perioadă,  spunând că ,, NATO latră precum un câine la poarta Rusiei”.

Serviciile secrete din multe țări au simțit cum stau sau se mișcă lucrurile și au început să se activeze și mai mult , lăsând să răsufle informații despre acești neonaziști . Revenind la Donald Trump trebuie arătat faptul că bunicul său  – Frederick , a fost primul din familia Trump care a emigrat din Germania în SUA  , iar Fred ( tatăl lui Donald și fiul lui Frederick) a fost milionar iar unchiul lui Donald ,(Alfred)  a fost inginer militar și foarte apropiat de marele savant Nikola Tesla (cel căruia  i s-au furat multe dintre invenții  , inclusiv invenția/descoperirea pe care astăzi o   cunoaștem ca fiind telefonul, atribuită ulterior italianului Marconi – pupilă a Vaticanului ) .

Trump a fost într-o perioadă un apropiat al familiei Rockefeller și mai târziu acesta s-a întors împotriva puternicei și influentei familii de miliardari. De ce ?!? …   După cel de-al Doilea Război Mondial s-a instaurat ideea că nazismul a fost învins , idee care pare să fi fost luată în brațe în mod pripit . Dacă in realitate lucrurile stau cu totul altfel ?!…  Dacă într-adevăr naziștii supraviețuitori s-au infiltrat după război  ( unii chiar poate chiar mai înainte) în marile corporații americane, la NASA , Rezervele Federale sau la Casa Albă ?…

Se știe că începând cu anul 1945 naziștii supraviețuitori au luat drumul Americii de Sud ( mai ales Argentina și Uruguay) , dar și în SUA – care au considerat că este mai bine să îi asimileze americanii decât rușii – pe acești naziști care nu au venit cu maine goale , ci cu planuri secrete de fabricare a armelor atomice , documente secrete , invenții tehnice inginerești de mare valoare , informații excepționale și multe altele … de care ei și noii protectori s-au folosit din plin.

Mulți dintre oamenii de știință naziști au fost aduși în  SUA  , au primit noi identități și acte falsificate în acest scop și au fost angajați de guvernul federal pentru a-și aduce tehnologia si secretele în SUA , operațiune care a avut numele de cod ,,Operațiunea Paperclip”.    Șeful suprem nazist , Adolf Hitler , nu a murit intr-un buncăr în Germania învinsă în razboi de Aliați & URSS ; în buncăr a murit majordomul lui Hitler,  cel care era sosia acestuia.  Adolf Hitler a evadat și a ajuns în Argentina împreună cu alte căpetenii naziste SS și a murit în anul 1957 . Cu el au ajuns în Argentina și Eva Braun și fetița lor Ann , născută în anul 1942  ( avea așadar 3 ani în momentul părăsirii Germaniei naziste).

În Argentina , cuplul nazist Adolf și Eva au dat naștere altor 3 fiice care mai târziu au fost duse în Germania ( patria mamă) pentru a fi educate și crescute acolo în spiritul german . Numele celor trei fete sunt : Angela , Theresa și Dalia. De acum apar coincidențele programate…   După moartea lui Adolf Hitler în Argentina în 1957 , Eva Braun și-a schimbat numele în Madelyn Lee Payne , a luat-o pe fiica cea mare , Ann și s-a mutat în SUA ( celelalte 3 fete au fost trimise în Germania)  ;  fosta Eva Braun s-a căsătorit în SUA cu Stanley Dunham și a devenit Madelyn Dunham , iar Ann a devenit Ann Dunham , care la vârsta de 19 ani rămâne gravidă și  apoi naște un baiat pe nume Barry. Se mărită apoi cu Lolo Soetoro și face și cu acesta un copil , o fetiță,  Maya.

Ne întoarcem la Adolf Hitler  pentru că trebuie precizat următorul ,,detaliu” : mama acestuia , Klara Polzi a lucrat ca menajeră în  casa austriacului Solomon Meyer Rothschild , cu care a rămas însărcinată și  pleacă în Germania unde l-a născut pe Adolf ; ulterior s-a căsătorit cu Alois Schicklgruber  , care si-a schimbat numele în Hitler.  De ce ?!?… Pentru că liniile  de sânge Illuminati sunt foarte importante și își țin copiii în mare secret ( chiar și pe copiii nelegitimi) , pentru a-și răspândi liniile de sânge prin moștenitori în toata lumea cu scopul de a revendica și apoi de a dicta și controla totul. În acest context aduc în aminte afirmația ministrului de externe al Rusiei, Serghei Lavrov … care a spus zilele trecute că Hitler are rădăcini evreiești.  Oare a fabulat sau a spus un adevăr  ?!… Cât privește pe celelalte 3 fiice ale lui Adolf Hitler trimise în Germania spre creștere și educare ( Angela , Theresa și Dalia) , ele sunt cunoscute astăzi ca fiind : Angela Merkel ( cancelar al Germaniei) , Theresa May ( prim ministru al Marii Britanii și Irlandei de Nord) si Dalia Gribauskaite  ( președinte al Lituaniei). Coincidențe… sau programări puse în executare  ?!…  Poate că planul lui Hitler pentru un al treilea Reich a fost răspândit  în cel de-al patrulea Imperiu al Ordinii Mondiale a Evreilor de astăzi ; urmașii lor pare că au fost plasați în țări strategice la nivel foarte înalt  pentru cauza iudeo-masoneriei mondiale a Illuminati.

Mulți președinți de stat au ajuns în demnitățile respective prin scheme oculte … și aici îl citez pe președintele României care a afirmat : ,, Alegerile nu le face poporul ; alegerile le fac serviciile secrete specializate în astfel de operațiuni ; alegerile se decid la masa verde”. Clar , nu ?!…

Doresc să amintesc că in luna mai 2021 a luat ființă in România  Grupul Pro America , care îl are la conducere pe un socialist în persoana lui Marcel Ciolacu.  Care este rațiunea de a fi a acestui Grup Pro America ?!… Nu existau deja acele asociații de prietenie ale României cu X , Y sau Z  țără ?!… sau nu mai sunt de actualitate ?!…  Atunci ar trebui înființate si alte Grupuri Pro… cu China , cu Franța ,  cu Germania  ( poate așa dau nemții înapoi datoriile după cel de-al Doilea Razboi Mondial) , cu Rusia ( poate așa ne dau rușii inapoi Tezaurul sechestrat în timpul Primului Război Mondial )…  Dacă aceste entități numite grupuri Pro… sau asociații de prietenie (…) ar aduce si un câștig României  , jos pălăria/șapca/ căciula/cascheta ( fiecare ce are, după caz…) … dar dacă scopul este altul ?!…  Dragi compatrioți,  aceasta este lumea în care trăim . Îmbrăcată în gri.  Doar șahul se joacă cu alb și negru.