Publicat: 23 Octombrie, 2019 - 11:33

La această oră, poliţişti din Călăraşi, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Bayreuth, efectuează 7 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt.

La data de 23 octombrie a.c., poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Călăraşi şi a unui procuror german, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Bayreuth - Germania, efectuează 7 percheziţii pe raza judeţului Călăraşi.

Sunt vizate locuinţele unor persoane bănuite că, începând cu anul 2017 şi până în prezent, ar fi săvârşit 246 de infracţiuni de furt din locuinţe şi societăţi comerciale pe teritoriul Germaniei.

Poliţiştii vor pune în aplicare 4 mandate de aducere, iar la finalizarea percheziţiilor, persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunilor vor fi conduse la audieri, urmând a fi propuse măsuri legale prin unitatea de parchet.

La activităţi participă poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, ordine publică, criminalistică şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, precum şi poliţişti din cadrul Poliţiei Bayreuth.Comunicat de presă - IGPR

Tag-uri Institutii: