Publicat: 11 Martie, 2016 - 19:19

9.7 Richter şi Arthur vor urca pe scenă pe data de 18 Martie, la Arenele Romane, în deschiderea show-ului de lansare a DVD-ului live Cargo, unde timişorenii vor susţine un concert de peste două ore.

9.7 Richter este una dintre puţinele promotoare ale genului heavy metal modern din România, cu o abordare diversificată, un sunet adus la zi şi influenţe atât clasice, cât şi contemporane. Cel mai nou release discografic al trupei, albumul GROUND ZERO, lansat în 2014 sub egida Universal Music România, s-a bucurat de aprecieri pozitive din partea presei de specialitate. În ultimii doi ani, 9.7 RICHTER a împărţit scena cu unele dintre cele mai mari nume ale metalului internaţional: Judas Priest, Helloween, Testament, Tim "Ripper" Owens şi Accept.

ARTHUR este o descoperire recentă METALHEAD şi promite multe. Proiectul s-a fondat după ce trupa Interzis şi-a încetat activitatea de peste 10 ani, încununată de două albume scoase la A&A Records, atunci când chitaristul Eugen Arthur a hotărât să pornească o carieră solo. După show-ul de senzaţie din cadrul festivalului Metalhead Meeting, unde a cântat în faţa a câteva mii de oameni, membrii ARTHUR au fost selectaţi să deschidă şi show-ul marelui chitarist Jan Akkerman, de la Hard Rock Cafe. În Decembrie, Arthur a deschis şi concertul de la Bucureşti al formaţiei germane Accept. Show-ul de la Arenele Romane va fi susţinut în formula cu band.

Biletele sunt deja în vânzare în format electronic pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, Beraria H, Hard Rock Cafe la urmatorele preturi:

- 45 de lei Acces General pana pe 18 martie

- 50 de lei Acces General ziua concertului la intrare.

- 70 de lei VIP (in fata scenei) - doar 200 de bilete

Toate biletele sunt în picioare (fără loc), cortul Arenelor Romane are o capacitate de 1600 de persoane, este incalzit si are toate avizele necesare pentru a functiona in cele mai optime conditii !

Un eveniment marca METALHEAD, powered by ROCK FM, BestMusic Live Concerts si sustinut de TIMISOREANA.