25 aprilie 2024

Flashmob de Cartea Recordurilor de Ziua Copilului, la Focşani

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Câteva mii de copii şi sportivi din Municipiul Focşani sunt aşteptaţi să participe la un Flashmob-ul Olimpic, organizat în Piaţa Unirii de Ziua Copilului.

La „Flashmob-ul Olimpic” care va începe la ora 9.45 vor participa sportivii de la Skdun Focşani (karate), copiii de la Alexander’s Dance, CSM Focşani, Clubul Sportiv Unirea (CSU) Focşani şi Clubul Sportiv Şcolar (CSS) Focşani.

Flashmob-ul este organizat împreună cu Academia Olimpică Română – Filiala Vrancea şi pentru a intra în Cartea Recordurilor, îi invităm pe toţi focşănenii să participe la eveniment, mai ales că în Piaţa Unirii, cu începere de la ora 10.15 va fi organizată şi o expoziţie de tehnică militară cu unităţi din cadrul Ministerului de Interne – IPJ Vrancea, IJJ Vrancea şi ISU Vrancea, dar şi o „Bursă a ofertelor şcolare” unde reprezentanţii liceelor vor oferi elevilor informaţii în legătură cu oferta lor educaţională.

Ziua dedicată copilăriei continuă cu mai multe demonstraţii sportive ce vor avea loc în Piaţa Unirii, în intervalul orar 10.15-14.00. Copiii de la secţiile de baschet, handbal, atletism, fotbal şi tenis de masă, coordonaţi de antrenorii lor de la Clubul Sportiv Municipal Focşani 2007, Clubul Sportiv Şcolar şi Clubul Sportiv Unirea, vor susţine cu această ocazie diverse reprezentaţii.

De la ora 16.00, în Piaţa Unirii va începe Festivalul concurs „Opincuţa” (festivalul interjudeţean de coregrafie populară pentru copii), susţinut de Ansamblul Folcloric „Ţara Vrancei”, până la ora 18.00.

Spectacolul copilăriei continuă în Piaţa Unirii între orele 19.30 şi 20.30 cu un concert de muzică uşoară interpretat de tinerii laureaţi ai festivalurilor din ţară şi străinătate.

Ziua dedicată celor mai mici dintre focşăneni se va încheia cu un concert de excepţie susţinut de câştigătoarea „Românii au talent 2021” – Ana Maria Mărgean, timp de o oră, de la 20.30. Şi tot pe 1 Iunie, Primăria Municipiului Focşani vă invită în Piaţeta Teatrului Municipal „Maior Gheorghe Pastia”, unde va avea loc Spectacolul „LiricMix”, în intervalul orar 17.00-19.00, spectacol de muzică, poezie, teatru şi dans, cu participarea elevilor de la Liceul de Arte „Gh. Tattarescu”.

Vă aşteptăm pe 1 Iunie 2022 să vă întâlniţi cu anii copilăriei!