26 mai 2022

A fost avizat PUZ-ul Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Marţi, 18 mai 2021, a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Focşani o nouă şedinţă a Comisiei Tehnice de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului (CTUAT) Focşani, primul punct pe ordinea de zi vizând solicitarea avizului de oportunitate pentru „elaborare plan urbanistic zonal (PUZ) pentru introducerea în intravilan şi reglementare urbanistică şi studiu de fezabilitate (SF) în vederea construirii Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani, Judeţul Vrancea”.

Avizul de oportunitate a fost votat cu unanimitate de membrii comisiei. Cu această ocazie, Primarul Cristi Valentin Misăilă a declarat că „obţinerea avizului de oportunitate pentru PUZ este un pas important în realizarea viitorului Spital Judeţean de Urgenţă Focşani.

Primăria Municipiului Focşani susţine şi îşi va da tot concursul în ceea ce priveşte construirea Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani. Am votat cu tot dragul acest proiect şi ţin să îi felicit pe iniţiatori”, a spus Primarul Misăilă.

În cadrul şedinţei au mai fost analizate şi alte documentaţii pentru care s-a solicitat avizul de oportunitate în vederea elaborării unor PUZ – uri. Dintre acestea, două proiecte vizând construirea unor imobile pentru locuinţe colective sau servicii au fost amânate pentru aducerea unor clarificări suplimentare.

În schimb însă, în urma discuţiilor, a fost acordat avizul de oportunitate în vederea construirii unui spaţiu de depozitare şi producţie în Municipiul Focşani pe DN 23A şi a fost aprobat PUZ-ul elaborat în vederea construirii unui cabinet stomatologic şi locuinţă de serviciu pe Strada Mitropolit Varlaam.