1 august 2021

A fost identificată şi indisponibilizată cantitatea de 500 de litri de combustibil

Distribuie pe rețelele tale sociale:

UPDATE – PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT

În urma percheziţiilor care au avut loc ieri, 17 iunie, la persoane bănuite de furt, a fost indisponibilizată cantitatea de 500 de litri de combustibil. Cele şase persoane, conduse la sediul poliţiei, au fost reţinute şi vor fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 17 iunie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, au efectuat 8 percheziţii, toate în judeţul Alba, la o staţie de carburanţi şi la domiciliile a 6 persoane, angajaţi ai staţiei, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 14 – 28 aprilie 2021, angajaţii unei staţii de carburanţi, cu complicitatea unor şoferi de camioane care ar fi intrat în staţie pentru a alimenta, ar fi sustras peste 1.000 de litri de combustibil pe care, ulterior, l-ar fi depozitat în bidoane şi l-ar fi comercializat către diverse persoane.

Cu ocazia percheziţiilor, a fost identificată şi indisponibilizată cantitatea de 500 de litri de combustibil, în legătură cu care există suspiciunea că provine din furt.

Cele 6 persoane vizate de anchetă au fost depistate şi conduse la sediul poliţiei.

Faţă de cei 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 44 de ani, din Aiud, Ocna Mureş şi comuna Unirea, a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 18 iunie, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale.