29 mai 2022

A încetat din viaţă medicul Iulia Sava, medic primar specialitatea oncologie medicală

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava

Cu deosebită tristeţe, vă anunţăm că la data de 29.12.2021 a încetat din viaţă doamna DR. IULIA SAVA, medic primar specialitatea oncologie medicală.

Doamna DR IULIA SAVA s-a născut în data de 02.08.1952 la Huşi, jud. Vaslui, şi a absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul Institutului de Medicină şi Farmacie Iaşi în anul 1977.

În perioada 1977-1981 a profesat ca medic de medicină generală la Spitalul de Boli Cronice Huşi. Iar în perioada 1981-1984 a fost rezident în specialitatea oncologie medicală la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” Bucureşti.

În anul 1984 a devenit medic specialist oncologie medicală şi a început activitatea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava iar în anul 1992 în urma susţinerii examenului de primariat a obţinut gradul de medic primar în specialitatea oncologie medicală.

Toată activitatea medicală a doamnei Dr. Iulia Sava a fost dedicată diagnosticării şi tratamentului pacienţilor oncologici cu înalt profesionalism şi devotament. A dovedit o rigurozitate greu de egalat precum şi o atitudine empatică faţă de toţi pacienţii. A fost un om de echipă atât în colectivul secţiei cât şi al ambulatorului de oncologie medicală precum şi în echipa de studii clinice.

Doamna Dr. Iulia Sava rămâne în memoria celor care au cunoscut-o ca un model de moralitate şi profesionalism.

Transmitem pe aceasta cale condoleanţe familiei îndurerate.

Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace!

CONDUCEREA
SPITALULUI JUDEŢEAN DE URGENŢĂ ”SFÂNTUL IOAN CEL NOU” SUCEAVA