Publicat: 23 Ianuarie, 2016 - 11:26
Share

Festivalul PLAI se pregătește de a 11-a ediție, care va avea loc în 9-11 septembrie 2016. Devenit tradiție pentru oraș, PLAI continuă toamna aceasta la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, când aleile sale vor răsuna cu voie bună, muzică, jocuri, ateliere, teatru, film, artă și activități multiculturale.

Evenimentul reunește prieteni, artiști, voluntari, muzicieni și oaspeți de pretutindeni care, timp de trei zile, se bucură împreună de natură, trăiesc experiențe noi, interacționează reciproc și duc mai departe vestea despre festival.

Echipa PLAI lucrează cu entuziasm la organizarea festivalului și prima veste pe care ne-o aduc este aceea că iubitorii festivalului PLAI se pot bucura până în 9 martie de abonamente la preț redus.

Abonamentele pre-sale ale ediției din 2016 se pot achiziționa începând cu data de 8 ianuarie 2016 până pe 9 martie 2016 la prețul de 50 de lei. Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim și în rețeaua de distribuție formată din magazinele Germanos, Orange, Vodafone și la librăriile Cărturești.

Detalii: www.plai.ro, www.facebook.com/PLAIFestival, www.twitter.com/PLAI

Festival PLAI, foarte pe scurt:

— cel mai mare festival de 'world music' din Europa organizat 100% de voluntari.

— primul festival din România ajuns în finală European Festival Awards. Festival finalist în 2012, 2014 și 2015 la categoria Best Small European Festival.

— câștigător al Premiului Charlemagne pentru tineri europeni 2008 (cel mai bun proiect multicultural din România; premiu înmânat de către Hans-Gert Pottering și Angela Merkel)

— câștigător al premiului I al Galei Societății Civile 2009 la secțiunea Artă și Cultură.

3 zile de festival

9 concerte de world music, jazz și fusion

45 de parteneri culturali ce oferă peste 200 de activități

100% voluntariat