Publicat: 18 Octombrie, 2018 - 12:47
Share
conform clasamentului Times Higher Education World University Rankings 2019 by Subject

Academia de Studii Economice din Bucureşti este prezentă în clasamentul Times Higher Education World University Rankings 2019 by Subject, ocupând locul 501-600 în lume şi locul 1 în România în domeniul Ştiinţelor sociale, urmată fiind de Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi şi de Universitatea "Babeş Bolyai" din Cluj Napoca. 

De asemenea, universităţile partenere din Consorţiul Universitaria - Academia de Studii Economice din Bucureşti, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Universitatea "Babeş Bolyai" din Cluj Napoca şi Universitatea din Bucureşti - se poziţionează pe locul 501+ în lume în domeniul Administrarea afacerilor şi economie. 

Clasamentul analizează cele mai bune universităţi de cercetare şi predare din lume pe baza unui set de indicatori care evaluează calitatea predării şi a mediului de învăţare, calitatea, volumul şi impactul cercetării ştiinţifice, gradul de internaţionalizare a universităţii şi relaţia cu mediul de afaceri. Rezultatele pot fi consultate la următoarele linkuri: 

Ştiinţe sociale: https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2019/subj...

Administrarea afacerilor şi economie: https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2019/subj...