5 iulie 2022

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a început pregătirile pentru admiterea în anul universitar 2022 – 2023

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a început anul cu o amplă campanie de promovare a ofertei educaţionale pentru admiterea la Secţia Militară în anul universitar 2022 – 2023. Reprezentanţi ai instituţiei de învăţământ superior au avut întâlniri cu elevi din clasele a XI-a şi a XII-a de la colegiile militare de la Breaza, Câmpulung Moldovenesc, Craiova şi Alba Iulia, cărora le-au prezentat programele de studii pentru care pot opta anul acesta, dar şi oportunităţile privind cariera în sistemul de apărare după absolvirea Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”.

Pentru elevii din liceele şi colegiile civile, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” anunţă începerea, în data de 22 ianuarie 2022, a sesiunilor gratuite de pregătire la matematică pentru bacalaureat şi admitere. Şedinţele se desfăşoară săptămânal în format online, sunt publice, sunt susţinute de cadrele didactice ale Academiei Navale şi nu implică nicio obligaţie ulterioară a elevilor privind participarea la admiterea la instituţia organizatoare. Elevii interesaţi se pot înscrie online, formularele fiind disponibile pe pagina oficială de internet a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, www.anmb.ro, secţiunea „Admitere 2022”. Tot pe pagina oficială sunt disponibile şi culegerea de teste de matematică pentru admiterea la Secţia Militară, precum şi modele de teste şi arhiva subiectelor la matematică de la examenele de admitere atât pentru Secţia Militară, cât şi pentru Secţia Civilă, cât şi arhiva subiectelor de la limba engleză din anii anteriori.

În cadrul celor două facultăţi, respectiv Facultatea de Inginerie Marină şi Facultatea de Navigaţie şi Management Naval, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” dispune de şase programe de studii universitare de licenţă şi şase programe de studii de masterat.

Cei interesaţi pot obţine informaţii suplimentare accesând pagina oficială de internet, www.anmb.ro, secţiunea „Admitere 2022”.