Publicat: 22 Iulie, 2014 - 18:02
Share

Acceder, companie de dezvoltare a afacerilor, specializată în simulări complexe de afaceri pentru top & middle management și antreprenori, anunță parteneriatul în regim de exclusivitate cu Executive Perspectives, compania cu cea mai mare experiență în piața simulărilor de afaceri din SUA.

Executive Perspectives are o istorie de peste 30 de ani de simulări de afaceri în industrii specifice precum FMCG, servicii financiare, asigurări, transport, producție, energie, logistică, IT&C și retail.

“Căutarea unui partener de încredere a început în anul 2013. Apoi am avut o întâlnire în Philadelphia, SUA în martie 2014 și am semnat parteneriatul. În doi ani de zile, dintr-o cifră de afaceri pe care o estimăm la 500.000 euro, jumătate ne propunem să o realizăm din simulările de afaceri împreună cu Executive Perspectives”, declară Eduard Radu, fondator Acceder.

“Suntem încântați să anunțăm parteneriatul cu Acceder în România. Am acceptat acest parteneriat, mai ales pe baza experienței pe care o are Eduard Radu în dezvoltarea liderilor și abilitatea sa de a facilita experiențe puternice de învățare. România este o piață cu multe companii, atât locale cât și internaționale, care vor beneficia de utilizarea Simulărilor Avansate Executive Perspectives prin Acceder”, John Wells, CEO Executive Perspectives.
Programele bazate pe simulări de afaceri utilizează practici avansate de învățare pentru alocarea eficientă de resurse, realizarea de analize și luarea de decizii sub presiune de timp, și implicarea echipelor pentru a atinge indicatori de performanță de business și management.

Principalele atuuri ale programelor complexe de simulări Acceder – Executive Perspectives sunt învățarea accelerată și dezvoltarea comportamentelor eficiente de leadership și management, adaptabile pentru culturi naționale și organizaționale locale.

Eduard Radu, fondator Acceder, are o experiență de 15 ani pe poziții de management în resurse umane și vânzări la nivel național și pe regiunea CEE în companii precum BAT, AVON, InBev România & Belgia și Heineken. Eduard este absolvent al unor programe avansate de management în Anglia, Franța, Canada și America la INSEAD, Wharton și Trinity Western University. 

În America, Executive Perspectives lucrează pentru clienți precum General Electric, FujiFilm, Lafarge, Bank of America, Caterpillar, Exxon Mobile, Xerox, Dell.Motorola, Boeing.