21 ianuarie 2022

Accesul copiilor la spectacolele de operă şi operetă este permis începând cu vârsta de 7 ani

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Vineri, 21 ianuarie 2022, ora 18.30, Foierul Operei
RECITAL VOCAL-INSTRUMENTAL
Solişti: Maria Catrina, Nicoleta Chirilă, Corina Klein, Valentina Mărgăraş, Silvia Micu, Anda Pop, Sonia Hazarian, Carmen Topciu
La pian: Lioara Frăţilă
Prezintă: Simona Manole
Preţ bilete: 20 lei

Miercuri, 26 ianuarie 2022, ora 18.30, Sala Operei
MISSA ÎNCORONĂRII – Concert vocal-simfonic de W. A. Mozart
Solişti: Aurelia Florian – soprană, Antonela Barnat (invitată) – mezzosoprană, Mihai Irimia – tenor, Dan Popescu – bas
Corul şi Orchestra Operei Braşov
Dirijor: Mircea Holiartoc
Dirijor cor: Dragoş-Mihai Cohal
Preţ bilete: 30 lei

În stagiunea 2021 – 2022, accesul copiilor la spectacolele de operă şi operetă este permis începând cu vârsta de 7 ani!

Biletele pentru aceste evenimente se pun în vânzare de joi, 13 ianuarie 2022, ora 10.00, atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât şi la sediul Operei Braşov din str. Bisericii Române nr. 51.

Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor (în cazul în care rămân bilete disponibile).

Informaţii se pot obţine la telefon: 0268-419380.

Participarea la evenimentele Operei Braşov este permisă pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv pentru persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore – în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Certificatul verde va fi însoţit de un act de identitate.

Desfăşurarea spectacolelor este permisă conform reglementărilor legale în vigoare cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a sălii.

Pe toată durata desfăşurării spectacolelor, purtarea măştii este obligatorie! Va fi respectată distanţarea între scaune. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentaţi simptome de infecţie respiratorie, să rămâneţi acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră şi nici pe ceilalţi participanţi la eveniment. Vă mulţumim pentru înţelegere!

Evenimente desfăşurate cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov.