26 mai 2022

Accesul la concertele organizate la Sala Radio este permis până la ora 18.50

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Începând din data de 31 mai 2021, se pun în vânzare biletele pentru concertele ce se vor derula în luna iunie la Sala Radio. După câteva luni în care toate evenimentele stagiunii au fost transmise live de la Sala Radio – pe calea undelor sau online – publicul va reveni fizic în sală.

Pentru a se asigura siguranţa spectatorilor şi a se respecta normele în vigoare în context pandemic, sala va fi plină în procent de 30% din capacitatea totală. NU este necesară prezentarea nici unui certificat de vaccinare sau test. Accesul la concertele organizate la Sala Radio este permis până la ora 18.50 şi publicul este rugat să respecte cu stricteţe regulile de acces afişate la intrarea în incinta clădirii şi pe site-ul www.orchestreradio.ro.

Primul concert pentru care se vor putea achiziţiona bilete este cel prezentat de Orchestra Naţională Radio în data de 4 iunie 2021. Un frumos program Mozart/Schubert va fi dirijat de Lubnan Baalbaki (Liban) şi concertul va fi un prilej de a o aplauda în ipostază solistică pe pianista Sînziana Mircea.

Biletele în format electronic pentru toate concertele lunii iunie vor fi puse în vanzare începând cu data de 31.05.2021 în sistem online pe iabilet.ro. Biletele se vor găsi şi în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele „Muzica”, IQ BOX, Uman şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în ţară.

De asemenea, biletele se pot achiziţiona şi de la Casa de bilete a Sălii Radio – începând cu data de 02.06.2021.

Programul Casei de Bilete :
Luni – închis
Marţi – Vineri: 15:00-18:00
În zilele de concert/spectacol casa de bilete va fi deschisă până la ora 18:50

Sâmbătă – Duminică: Închis
În zilele de concert/spectacol (sâmbătă – duminică): 14:00-19:00

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro.