16 octombrie 2021

Accesul spectatorilor la toate concertele din cadrului Festivalului Enescu se va face cu biletul valabil şi a prezentării Certificatului Verde

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Toţi spectatorii care au cumpărat bilete pot veni la concerte

Date fiind noile reglementări în vigoare, începând de joi, 23 septembrie, accesul spectatorilor la toate concertele din cadrului Festivalului Enescu se va face cu biletul valabil şi a prezentării Certificatului Verde, respectiv a unuia dintre următoarele documente:

– dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare)

– test PCR negativ efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea concertului

– dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2

– dovadă rezultat negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înainte de începerea concertului.

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie, pe nas şi pe gură, pe toată durata prezenţei în săli. În măsura în care vreun spectator nu are mască de protecţie,

Noile reguli se aplică şi concertelor de la Sala Palatului şi Sala Radio, unde până acum accesul s-a făcut fără prezentarea certificatului verde.

Pentru a evita aglomeraţia şi întârzierile, rugăm spectatorii să vină cu 30-40 de minute înainte de începerea concertelor, cu precădere la Sala Palatului şi la Ateneu.

Toţi spectatorii care au bilete la oricare dintre concertele rămase în program până la sfârşitul Festivalului pot să participe la evenimente, deoarece pentru niciunul dintre ele nu a fost depăşit un grad de ocupare de 50% în procesul de vânzare a tichetelor.