Publicat: 5 Martie, 2017 - 17:55
Share

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, Lidia Viziru, a declarat că evenimentul s-a produs din cauza unui conducător auto care nu a respectat regulile de circulaţie şi, într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un autovehicul tip Transporter înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau, alături de şofer, doi pasageri.

"Doi dintre ocupanţii autoturismului au murit pe loc, iar trei au fost transportaţi la spital, dintre aceştia unul era inconştient, altul conştient, iar al treilea prezenta leziuni uşoare. De asemenea, şoferul autovehiculului tip Transporter şi una dintre persoanele ce-l însoţeau au fost transportate la spital", a precizat Viziru.

Ea a mai arătat că autovehiculele implicate în accident au fost îndepărtate într-o zonă de refugiu a DN 6, iar poliţiştii vor întocmi dosar penal în acest caz.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Raluca Tîrcă, a declarat că la faţa locului au acţionat nouă subofiţeri cu o autospecială cu apă şi spumă (ASAS), o autospecială de descarcerare şi trei auto-ambulanţe care au transportat victimele la SJU din Drobeta Turnu Severin.

Două persoane au murit, iar alte 5 au fost rănite, în urma unui accident care a avut loc duminică pe DN6, în zona localităţii mehedinţene Şimian.