Publicat: 10 Iulie, 2014 - 16:00

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, joi după-amiază, în urma unui accident rutier produs pe DN 2, la intrarea în localitatea suceveană Negostina. Un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară al cărei şofer virase spre un drum lateral.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, şoferul unei autoutilitare care se deplasa dinspre Siret spre Suceava, pe DN 2, la intersecţia spre localitatea Negostina, a virat ca să intre pe drumul spre această localitate, moment în care din sens opus venea un autoturism, care s-a ciocnit cu autoutilitara.

În urma impactului, au fost răniţi şoferii celor două autovehicule, dar şi pasagerii din autoturism, doi copii cu vârste de trei şi opt ani, precum şi o femeie.
 
Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava au afirmat că la locul intervenţiei s-au deplasat două ambulanţe SMURD de la Detaşamentul Rădăuţi şi Garda de intervenţie Siret, două ambulanţe ale SAJ de la substaţiile Rădăuţi şi Siret, precum şi o autospecială de descarcerare de la garda Siret.

Cele cinci persoane rănite au fost transportate la Spitalul municipal din Rădăuţi.