Publicat: 4 Iunie, 2020 - 10:52
Share

În dimineaţa zilei de 4 iunie a.c., un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Niculiţel, în timp ce conducea un atelaj hipo pe un drum neamenajat, la pătrunderea pe DJ 229C nu a acordat prioritate de trecere unui auto, care avea acest drept, condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Niculiţel, cu care a intrat în coliziune.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului atelajului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Conducătorul auto poseda permis de conducere şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor de vehicule să respecte normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau vehicule, de asemenea folosirea centurii de siguranţă obligatorie, să circule cu o viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să evite depăşirile riscante, iar pentru un plus de siguranţă, să păstreze distanţa în mers între vehicule.

Întocmit,
Inspector Principal de Poliţie
Manolache Irina

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Tag-uri Institutii: