13 august 2022

Acţiune de ecologizare la sediul Administraţiei Fondului pentru Mediu

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Administraţia Fondului pentru Mediu a organizat astăzi, 2 mai 2022, o acţiune de ecologizare a zonei din preajma sediului instituţiei, în cadrul Campaniei Naţionale „Curăţăm România”, iniţiată de către Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

„Prin această acţiune de ecologizare dorim să atragem atenţia cetăţenilor asupra unei mobilizări naţionale de curăţenie în cadrul Campaniei Naţionale ,,Curăţam România”. De asemenea, îi îndemn pe toţi românii să acţioneze în mod responsabil faţă de mediu atunci când întâlnesc situaţii în care deşeurile au fost aruncate în natură în mod necorespunzător”, a declarat Laurenţiu-Adrian NECULAESCU, preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Pentru sprijinirea acţiunilor de ecologizare, Administraţia Fondului pentru Mediu finanţează Programul privind ecologizarea zonelor afectate de deşeuri – Curăţăm România, prin care solicitanţii unităţile administrativ – teritoriale organizate la nivel de comună, oraş, municipiu, judeţ, subdiviziunile administrativ – teritoriale şi asociaţiile de dezvoltare intercomunitară pot transmite dosarele de înscriere pe e-mail la adresa curatamromania@afm.ro, până cel târziu la data de 06 iunie 2022.

Ghidul de finanţare pentru Programul Curăţăm România şi Instrucţiunile de înscriere în program pot fi consultate pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu, la secţiunea Programe de finanţare.

Biroul Comunicare
Administraţia Fondului pentru Mediu