Publicat: 14 Iunie, 2018 - 18:42

Joi, 14 iunie 2018, la sediul Penitenciarului Ploiești, în curtea de plimbare interioară, un grup format din artiști prahoveni şi reprezentanţi ai asociaţiilor sportive „Florin Ghiță Academy” și „Zumba” cu Ancuța Vlad, cu sprijinul personalului Serviciului Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar și a Serviciului de Educație și Asistență Psihosocială au susținut un program muzical și demonstrativ  la care au participat persoanele private de libertate clasificate custodiate în regim semideschis.

Interpreți voluntari de muzică populară, ușoară și rap, precum: Crina David, Petyy Musa, D.J. Kabal, Ciprian Duda, Dudu, Leonard Dedu, Antonio Gabriel și-au pus în valoare talentele muzicale, piesele difuzate fiind apreciate, în rândul deținuților prezenți la activitate.

De asemenea, sportivii clubului „Florin Ghiță Academy” și „Zumba” cu Ancuța Vlad, prezenți, voluntar la eveniment, au realizat  demonstrații de kickboxing și zumba și au  transmis mesaje pozitive și  motivaționale  pe  tema „Stop violenței stradale”.

Acțiunea de voluntariat  inițiată de infoploiesticity.ro - Gabi Dima & D.J. Kabal, partener media Valea Prahovei TV în colaborare cu Penitenciarul Ploiești, se alătură eforturilor întreprinse în toate penitenciarele din România, pentru încurajarea adoptării unui comportament prosocial, stimularea responsabilităţii şi creşterea motivaţiei pentru schimbare, în rândul deținuților,facilitând reintegrarea acestora în societate, după liberare.

Tag-uri Nume: