8 decembrie 2021

Activitate de igienizare a căilor publice şi de ridicare a deşeurilor menajere

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, informează ploieştenii că, începând din noaptea trecută, s-a demarat o amplă activitate de igienizare a căilor publice şi de ridicare a deşeurilor menajere existente la nivelul platformelor gospodăreşti.

Salubrizarea oraşului se va desfăşura în baza unui program stabilit între Regia Autonomă de Servicii Publice şi operatorul de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A.

Astfel, încă de noaptea trecută, s-a intervenit cu utilaje pentru salubrizarea platformelor gospodăreşti din oraş, activitatea urmând să continue şi în cursul acestei zile.

„Am ajuns la un consens cu actualul operator de salubritate care a înţeles că trebuie să îşi respecte, în continuare, obligaţiile ce îi revin, pe o perioadă de 90 de zile, chiar dacă noi am reziliat contractul cu acest operator.

Municipalitatea ploieşteană continuă să monitorizeze programul stabilit cu actualul operator. Vă asigur, pe această cale, că îmi doresc sincer ca, odată cu încheierea unui nou contract pentru salubrizare, acest gen de situaţii să nu îi mai afecteze pe ploieşteni, iar oraşul nostru să fie din nou curat, cu servicii publice profesioniste şi coerente” a declarat primarul Andrei Liviu Volosevici.