29 septembrie 2022

Activităţi de educaţie pentru promovarea integrităţii cu personalul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La solicitarea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. (C.N.A.I.R.), în baza protocolului de colaborare, ofiţerii de prevenire ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) organizează o serie de activităţi de educaţie pentru promovarea integrităţii cu personalul companiei cu funcţii de conducere, în vederea conştientizării consecinţelor implicării în săvârşirea faptelor de corupţie.

Activităţile au fost demarate în acest sens în luna decembrie 2021 cu personalul C.N.A.I.R. din Bucureşti şi Constanţa, iar ieri, 11 ianuarie 2022, a avut loc în Timişoara o întâlnire cu reprezentanţii C.N.A.I.R. din Craiova, Timişoara şi Cluj. Activităţile au avut un caracter interactiv, unde s-au discutat teme privind valorile personale şi profesionale şi au fost oferite exemple din cazuistica D.G.A.

Mâine, 13 ianuarie 2022, la sediul instituţiei prefectului din Braşov, va avea loc o altă activitate cu acelaşi scop, cu personalul cu funcţii de conducere din cadrul C.N.A.I.R. Braşov şi Iaşi.

Activităţile de educaţie pentru promovarea integrităţii au readus în atenţie faptul că, prin toate acţiunile sale, Direcţia Generală Anticorupţie promovează legalitatea, integritatea, onestitatea şi profesionalismul, ca standard atât pentru personalul propriu, cât şi pentru cel al Ministerului Afacerilor Interne.