8 decembrie 2021

Activităţi dedicate zilei de 25 octombrie, Ziua Armatei României

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Cu prilejul aniversării Zilei Armatei României, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va organiza o serie de activităţi după următorul program:

1. În data de 22 octombrie, începând cu 10.00, ceremonia de depunere a Jurământului Militar de către studenţii de anul I, în incinta instituţiei. Vor face legământ cu ţara 296 de studenţi (92 de fete şi 204 băieţi), şcolarizaţi pentru Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Ministerul Justiţiei.

Situaţia epidemiologică actuală şi condiţiile impuse pentru respectarea tuturor măsurilor de siguranţă sanitară în vederea prevenirii infectării şi transmiterii virusului SARS-CoV-2 fac ca evenimentul să se desfăşoare în format restrâns, însă vă invităm să îl urmăriţi live pe pagina de facebook a instituţiei

(https://www.facebook.com/Academia-For%C8%9Belor-Terestre-Nicolae-B%C4%83lcescu-din-Sibiu-419415781454960).

2. În data de 25 octombrie, de Ziua Armatei României, la ora 10.00, la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”, amplasat în faţa Cercului Militar, va avea loc ceremonia publică în cadrul căreia se vor depune coroane şi jerbe de flori.

Desfăşurarea activităţii a fost adaptată actualului context pandemic, fiind luate măsurile de protecţie sanitară şi distanţare fizică.

Jurnaliştii care doresc să participe la manifestare sunt aşteptaţi în data de 25 octombrie, la ora 10:00, la Cercul Militar Sibiu.