Publicat: 18 August, 2016 - 17:11

ADATA® Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, lansează astăzi SSD-ul extern Premier SC660 și hard disk-ul extern HC660. Cele două se bucură de un design elegant, metalic și cu grosime de doar 9.6 mm. Carcasa texturată a ambelor modele este extrem de durabilă, rezistentă la șocuri, zgârieturi și ciobiri datorită suprafeței galvanizate. ADATA continuă să pună la dispoziția clienților săi mai multe opțiuni pentru spațiul extern de stocare, oferind mobilitate și sharing facil, compatibilitate multi-OS și durabilitate sporită. Fie că e vorba despre SSD sau HDD, design-ul similar al modelelor SC660 și HC660 este unul atractiv, dispozitivele fiind practice și utile pentru utilizatorii care își doresc o combinație între stil elegant și portabilitate.     
 
Viteză și stil: SSD-ul extern Premier SC660 
Cu o grosime de doar 9.6 mm, noul SC660 oferă performanțe ridicate cu viteze de până la 440MB/s la citire și scriere, pentru a spori semnificativ eficiența datelor - în medie, un film FullHD de aproximativ 5GB poate fi transferat în doar 26 secunde. Compatibil cu Windows, Mac OS și Android, SC660 este disponibil în versiunea de 240GB și cea de 480GB, și funcționează în modul plug-n-play cu orice dispozitiv, de la desktop-uri și notebook-uri, până la telefoane inteligente sau console de jocuri. SC660 cântărește doar 80 g, pentru mobilitate deplină, și este de asemenea, rezistent la șocuri.

 

Eleganța robustă întâlnește capacitatea amplă: HDD-ul extern Premier HC660 
HC660 stabilește un nou standard în ceea ce privește stilul și eleganța unui hard drive extern, având aceeași grosime de 9.6 mm precum SSD-ul SC660, adică are aproape aceeași grosime precum un hard drive de 2.5”. Acest lucru este o caracteristică extrem de inovatoare, având în vedere faptul că majoritatea hard drive-urilor externe sunt mult mai groase. Compatibil cu Windows, Mac OS și Android, HC660 are două variante: de 1TB și de 2TB. Prin intermediul unui USB 3.0 plug-n-play, utilizatorii pot conecta cu ușurință HDD-ul HC660 la o varietate de dispozitive, beneficiind de spațiu suplimentar de stocare fără a fi nevoie de setări complexe. De la fișierele de la birou, până la fotografii, videoclipuri și jocuri, HC660 oferă spațiu extern de stocare ușor de folosit și eleganță de invidiat.

Despre ADATA
ADATA Technology, unul din cei mai mari vendori de module DRAM și USB flash drives din lume, oferă soluții complete ce includ carduri de memorie, solid state drives și hard disk-uri portabile. 
Produsele ADATA includ, de asemenea, soluții portabile de încărcare pentru dispozitivele mobile, compania este acum și un furnizor major de soluții avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continuă să acumuleze recunoaștere internațională din partea unor organizații precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards și Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams încorporează valorile brand-ului ADATA și rolul produselor inovative de stocare în căutarea de idei universal prețuite. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.adata.com.