Publicat: 18 Ianuarie, 2017 - 17:00
Stocare rapidă și fiabilă, cu un design elegant

ADATA® Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, lansează astăzi două noi SSD-uri externe: modelele updatate Premier SC660H și Premier SV620H. Bazate pe design-ul anterior, cele două noi modele sunt parte din strategia ADATA de a integra tehnologia 3D NAND Flash în toate noile SSD-uri și de a updata modelele deja existente. SC660H și SV620H sunt echipate cu 3D TLC NAND în locul tradiționalului 2D NAND, pentru a oferi fiabilitate și eficiență sporită. SSD-urile se conectează la PC prin intermediul portului USB 3.1 Gen 1, fiecare având un design distinct. Datorită 3D NAND, SSD-urile sunt disponibile cu capacități de 256GB și 512GB, spre deosebire de modelele anterioare SC660/SV620 care ofereau capacități de 240GB și 480GB. Performanțele înregistrate sunt de 440MB/s la citire și 430MB/s la scriere pentru ambele modele.       

SC660H: ultra-subțire și elegant 
SC660H are o grosime de doar 9.6 mm. Carcasa subțire este realizată din titaniu galvanizat și texturat, ce asigură un grad înalt de rezistență împotriva șocurilor, a zgârieturilor, amprentelor sau ciobirilor. SC660H cântărește aproape 73g, o fracțiune din greutatea unui HDD extern mecanic. 

SV620H: design premium
De asemenea ușor și subțire, modelul SV620H are o carcasă din titaniu sablat, rezistentă la șocuri și zgârieturi. Suprafețele plane sunt ridicate cu 0.75mm, astfel că și atunci când este mișcat pe birou sau pe alte suprafețe, riscul apariției unor zgârieturi este minimizat. SV620H cântărește 76g și, precum modelul SC660H, acesta are un LED albastru ce indică funcționarea. 

Capacitate sporită și fiabilitate crescută
Tehnologia 3D TLC NAND utilizată pe cele două SSD-uri externe este mult mai fiabilă decât 2D NAND și permite creșterea spațiului de stocare la produse cu același șasiu. La 256GB și 512GB, SC660H și SV620H oferă mai mult spațiu decât predecesorii lor, fără a crește însă consumul de energie. Acestea sunt extrem de eficiente, fiind ideale pentru notebook-uri datorită stresului extrem de redus pe care îl exercită asupra bateriei. La fel ca toate SSD-urile, acestea funcționează silențios și fără a genera căldură. Cu 3D NAND, SC660H și SV620H reprezintă pur și simplu o soluție superioară modelelor cu 2D NAND, fiind un nou pas al companiei ADATA către noile tehnologii care vin în beneficiul consumatorilor din întreaga lume.

Despre ADATA
ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM și dispozitive Flash USB din lume, oferă soluții complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives și hard disk-uri portabile. 
Produsele ADATA includ, de asemenea, soluții portabile de încărcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind și un furnizor major de soluții avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continuă să acumuleze recunoaștere internațională din partea unor organizații precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards și Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams încorporează valorile brand-ului ADATA și rolul produselor inovative de stocare în căutarea de idei universal prețuite. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.adata.com.