Publicat: 13 Aprilie, 2018 - 11:33
Share

Sibiu, 13 aprilie 2018. Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gong" Sibiu prezintă joi, 19 aprilie, de la orele 18:00 şi 20:00 un dublu concert cu Ada Milea.

"Am două spectacole şi un cireş plantat la Gong. Cum să nu vin cu bucurie!?", a declarat Ada Milea, după ce i-a invitat pe Anca Hanu, Bobo Burlăcianu şi Cristi Rigman să concerteze alături de ea pe scena teatrului din Sibiu.

Primul concert este dedicat copiilor. De la ora 18:00 aceştia vor putea călători spre mare alături de Matei, aşa cum şi-a imaginat Gellu Naum în cartea cu "Cel mai mare Gulliver". Matei e un băiat rău ("bate toţi băieţii, mâzgăleşte toţi pereţii") care devine uriaş în urma unei vrăji. Încântat de mărimea şi forţa sa, îşi bate joc de micimea altora până când îşi dă seama că există şi dezavantaje. Spectacolul concert cu proiecţii live are o durată de aproximativ 45 de minute şi o aduce pe scenă pe Ada Milea alături de Anca Hanu şi Bobo Burlăcianu.

Două ore mai târziu, celor trei li se va alătura şi actorul Cristi Rigman, pentru a da startul unui "Concert în 4". "Deşi se cântă, nu e neapărat un concert. Totuşi, noi îl numim aşa. Adaptăm cântece, care nu sunt neapărat cântece, pe care le-am făcut pentru teatre, adăugăm nişte cântece făcute direct cântece şi ne prefacem că avem un concert.", a mai adăugat Ada Milea. Concertul de la ora 20:00 nu este recomandat celor cu vârsta sub 12 ani şi are o durată de aproximativ o oră. Acest proiect plin de umor şi ironie a luat naştere după ce mai multe repetiţii muzicale în bucătărie ale acestora au devenit virale pe Youtube. 

Accesul publicului la oricare din concerte se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri - vineri 11:00 - 18:00, sâmbăta 10:00 - 18:00, duminica 10:00 - 14:00) sau online prin teatrulgong.ro. Preţul unui bilet este de 14 lei, tarif unic.
 

Tag-uri Nume: