Publicat: 20 Martie, 2019 - 17:44
Termenul de finalizare ar trebui să fie 26 aprilie. Anul acesta.

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor Bucuresti, a demarat, incepand cu data de 18 martie 2019, prima etapa a lucrarilor de reparatii ale arterelor din Capitala.

 

Este vorba despre primele 15 artere dupa cum urmeaza: Piata Unirii, str. Popa Nan, str. Academiei, str. Mihai Glinka, Splaiul Unirii  (tronsonul cuprins intre Sos. Mihai Bravu si str. Nerva Traian), Pasaj Unirii, Pasaj Victoriei, Calea Floreasca, Str. Trompetului, str. Imasului, str. Armistitiului, str. Constantin Balan, str. Cristian Pascal, str. Orsova, b-dul Regiei.

 

Mentionam ca pe strada Academiei se vor executa si lucrari de reparatie a trotuarelor care presupun frezarea si asfaltarea acestora, dar si inlocuirea bordurilor degradate si, acolo unde este necesar, 

 

In ceea ce priveste lucrarile de reparatii, acestea presupun frezarea anumitor segmente de strada si refacerea carosabilului cu 1-2 straturi de mixtura asfaltica, in functie de necesitate.

 

Precizam ca lucrarile se vor desfasura etapizat, pe timpul noptii, iar, acolo unde traficul auto nu este perturbat de lucrari, si pe timpul zilei, numai dupa obtinerea avizului Brigazii Rutiere.

Termen de  finalizare - 26 aprilie.

 

 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: