Publicat: 21 Ianuarie, 2015 - 16:18
Share
Sârbu este și administrator unic

Adrian Sârbu este noul director general al Mediafax. Sârbu este şi acționar majoritar al Mediafax prin compania Allerria Management, este și noul administrator al companiei, în locul Roxanei Grigoruță, reținută în dosarul Mediafax.

Mediafax și „noul director general Adrian Sârbu” au semnat un contract de mandat la data de 22 decembrie 2014, document care urmează să fie ratificat la următoarea Adunarea Generală Extraordinară a Asociaților, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial.

"Mediafax, societate detinuta de Adrian Sarbu, a incheiat in data de 8 septembrie 2014 cu ING Bank un contract care are ca obiect constituirea unei ipoteci mobiliare asupra tuturor marcilor detinute de Mediafax, in vederea garantarii unui contract de credit incheiat cu aceasta banca in data de 12.11.2001", potrivit Monitorul Oficial.

Sârbu a trecut pe poziția de reprezentant al Allerria (administrator unic al Mediafax) la sfârșitul anului trecut, în urma renunțării Roxanei Grigoruță.

Roxana Grigoruță a fost reținută pe 12 decembrie, pentru 30 de zile, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. Ea este încă în arest, după ce Parchetul de pe Înalta Curte de Justiție și Casație a decis prelungirea mandarului de arest preventiv.