20 mai 2022

Adunarea generală a CJE Covasna şi-a ales noii reprezentanţi!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În urma celei de-a XI-a Adunare generală a Consiliului Judeţean al Elevilor Covasna, s-a discutat despre actualele probleme educaţionale, dar au avut loc şi alegerile pentru membrii Biroului executiv şi al directorilor de Departamente. Întâlnirea a avut loc pe data de 6 noiembrie, de la 15:30, la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Sfântu Gheorghe.

Pe această cale, Consiliul Judeţean al Elevilor Covasna mulţumeşte Universităţii pentru interesul acordat structurii de reprezentare a elevilor covăsneni şi pentru sala acordată.

În urma procesului de votare, Consiliul Judeţean al Elevilor Covasna este format din:

– Biroul executiv:

Preşedinte: Marian Calcea

Secretar executiv: Barbu Ioan Kiş

Vicepreşedinte: Mihai Roşu

Vicepreşedinte: Cristina Ioana Sima

Vicepreşedinte: Darius Maghiar

– Departamente:
Director al Departamentului „Învăţământ tehnologic, profesional şi vocaţional”: Andreea Almida Berecz

Director al Departamentului de PR şi Comunicare: Denisa Maria Cernescu

Director al Departamentului „Cultură, educaţie şi programe şcolare”: Mara Ioana Pandele

Director al Departamentului Avocatul Elevului: Ştefania Carmen Sporea

„Având în vedere sesiunea ordinară de alegeri, Consiliului Judeţean al Elevilor Covasna este complet! Echipa CJE Covasna este gata să pregătească toate demersurile de care elevii covăsneni au nevoie, astfel încât aceştia să beneficieze de un mediu educaţional mai incluziv şi echitabil, care să fie adaptat pentru nevoile şi interesele elevilor. În următorul an, alături de colegii mei, o să le facem vocea elevilor covăsneni auzită. Priorităţile noastre în perioada următoare sunt: bursele elevilor, caravana CJE şi implementarea consiliilor şcolare ale elevilor junior în şcolile gimnaziale din judeţul Covasna.”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Covasna, Marian Calcea.

Comunicat de presă – Consiliul Judeţean al Elevilor Covasna