Publicat: 18 Iulie, 2014 - 19:31

Sambata, 19 iulie, iubitorii de aviatie, muzica, recorduri si performanta sunt invitati de Aeroportul International Tuzla, la cea mai chic editie a mitingului aviatic Aeromania de pana acum. Intre orele 16:oo – 20:oo spectacolul de aviatie, alimentat cu muzica buna, masini de epoca si „hangar party” va face ca aeroportul sa fie mai incitant decat plaja.

Echipa care v-a oferit, in fiecare vara, evenimente ca Fly In, Aeromania, Aero Grand Prix sau World Elite Aerobatic Formula, pregateste cel mai mare spectacol de aviatie pe litoral. Combinand un airshow de exceptie, un festival de muzica si un targ, Aeroportul Tuzla vine, din nou, cu o propunere neobisnuita pentru a petrece o dupa-amiaza reusita la mare.

Mihai Margineanu – fost elev al scolii de pilotaj REGIONAL AIR SERVICES – va incerca sa isi convinga instructorii si publicul ca se pricepe si la muzica si la aviatie. Il vor acompania, cu prietenie, Taxi, Vita de Vie si altii, pe o scena asezata in fata hangarului, incadrata de masini de epoca. In spatele lor, pilotii, parasutistii si planoristii vor lupta si ei pentru aplauzele celor prezenti!