Share
4 Iun 2014 - 23:59

10.00 - Institutul Naţional de Statistică anunţă reluarea traditionalelor „Întâlniri de joi”

La sediul institutului 

La întâlnire va participa preşedintele INS, prof. univ. dr. Tudorel Andrei, care va prezenta unele elemente de interes rezultate în urma demersurilor pentru estimarea cât mai corectă a migraţiei externe şi a populaţiei rezidente a României, precum şi asupra reflectării în calculul PIB a noilor reglementări la nivel U.E.

10.30 - Vizita secretarului Apărării al SUA, Chuck Hagel
Evenimentul va avea loc în Portul Constanţa. 

17.00 - Expoziţia temporară „Consonanţe istorice ruso-române: Centenarul vizitei împăratului Nicolae al II-lea la Constanţa (1/14 iunie 1914)”

Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) în parteneriat cu Ambasada Federaţiei Ruse şi Reprezentanţa Rossotrudnicestvo - Agenţia Federală Pentru Afaceri cu Comunitatea Statelor Independente, conaţionalii care locuiesc în străinătate şi pentru Colaborare Internaţională Umanitară, vernisează expoziţia temporară „Consonanţe istorice ruso-române: Centenarul vizitei împăratului Nicolae al II-lea la Constanţa (1/14 iunie 1914)”la sediul muzeului, din Calea Victoriei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul se va ţine în prezenţa Excelenţei Sale, Domnul Oleg Sergheevici Malginov, Ambasador al Federaţiei Ruse în România, a Domnului dr. Ernest Oberländer-Târnoveanu, Director general al Muzeului Naţional de Istorie a României, a Doamnei Natalia Muzhennikova, Secretar I în cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse în România şi a Doamnei Oxana Morozan, Director al Arhivei Centrale de Stat pentru documente foto-fono-cinematografice din Sankt-Petersburg.

• Campionatul Mondial de Strategie și Management, ediția a IX-a
 

Compania Profiles International în parteneriat cu Dima Consulting Group, sub înaltul patronaj al Băncii Naționale a României, organizează Finala Națională a Campionatului Mondial de Strategie și Management, Global Management Challenge, ediția a IX-a.

Evenimentul va avea loc la Hotel Ramada Plaza din București, sala Europa.

Campionatul Mondial de Strategie și Management este un simulator virtual de afaceri unic în lume ce oferă, în afară de prestigiul participării, posibilitatea testării și dezvoltării abilităților manageriale, în condiții identice cu scenariile economice din viața reală. Echipe din 42 de țări se luptă, an de an, să cucerească titlul mondial – Germania, Franța, Italia, Mexic, Brazilia, Grecia, Rusia, China sau Statele Unite sunt doar câteva exemple.  

Format: 

Rubrici: 

Topic: