Share
5 Apr 2016 - 23:59

10.30 - RADET: Conferinţa de presă cu tema “Reformarea conceptului de alimentare cu energie termică in sistem centralizat – elemente de strategie”

Preşedintele Consiliului de Administraţie (CA) al Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) - Gabriel Dumitraşcu, împreună cu Directorul General -Valentin Viţalariu, vor prezenta şi rezultatele anului 2015, comparativ cu 2014, de ce au fost negative şi care sunt soluţiile, precum şi studiul comparativ privind avantajele sistemului centralizat  de termoficare versus costurile unei centrale termice de apartament. 

Alături de Preşedintele Consiliului de Administraţie, de membrii acestuia, de Directorul General RADET, va  participa ca invitat special, Primarul General, Răzvan Sava.

Evenimentul va avea loc la SEDIUL CENTRAL al instituţiei din strada Cavafii Vechi nr. 15 (în spatele bisericii Sfântul Gheorghe Nou), Sector 3, Bucureşti.

11.00 - Asociaţia MaiMultVerde: Conferinţa de lansarea a proiectului „România împotriva risipei de hrană”

La Green Hours, Calea Victoriei 120

„România împotriva risipei de hrană” este un proiect ce are ca obiectiv general creşterea rolului şi a gradului de informare şi implicare a societăţii civile şi publicului larg în procesul de realizare şi implementare a politicilor publice din România în domeniul reducerii risipei de hrană. În cadrul proiectului va fi realizat un studiu privind risipa de hrană în România, în urma căruia să poată fi identificate o serie de măsuri pentru reducerea pierderilor, în vederea promovării acestora pe agenda guvernamentală şi parlamentară, cât şi în rândul publicului larg.

18:30 - Vernisajul expoziției „Așezămintele Brâncovenești: 1835 - 2015”, la Casa Filipescu-Cesianu

La eveniment vor prezenta istoricii de artă Angelica Iacob, Mădălina Mirea, Oana Marinache, și urbanistul Andrei Popescu.

Asociația Istoria Artei, în parteneriat cu Muzeul Municipiului București și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Mogoșoaia organizeaza expozitia care va fi deschisă publicului între 6 aprilie - 15 mai 2016, în sala Lapidarium a Casei Filipescu-Cesianu. 

Expoziția este alcătuită dintr-o serie de fotografii istorice inedite și din reconstituirile virtuale ale corpurilor Spitalului Brâncovenesc și Azilului „Domnița Bălașa”. Cercetarea a fost realizată de Oana Marinache, iar o parte din fotografii provin din colecțiile lui Andrei Slăvuțeanu, Cezar Petre Buiumaci, Emanuel Bădescu. Conceptul grafic al expoziției îi aparține lui Cristian Gache, iar reconstituirile virtuale au fost realizate de Andrei Popescu.

19.00 - Concert de Jazz Manouche în cadrul „Săptămânii  Romilor Invizibili“

În cadrul celor 9 zile ale seriei de manifestări „Săptămâna Romilor Invizibili“, ambasadorul Republicii Federale Germania, domnul Werner Hans Lauk şi Fundația  „Agenţia Împreună“ invită la un concert de Jazz Manouche la reşedinţa ambasadorului.

Concert de Jazz Manouche, susţinut de către Marian Mexicanu & Band

Locatia: Str. Henri Coandă 22, Sector 1, Bucureşti

• Expoziţia de pictură „Calea spre Lumină” la Palatul Suţu

In perioada 8 martie – 10 aprilie 2016 
 
În cadrul vernisajului vor lua cuvântul Doamna Doina Mândru și Doamna Daria Ghiu.

Format: 

Rubrici: 

Topic: