Share
7 Iul 2016 - 23:00

• Dezbatere interactivă “Statistica oficială, suport în fundamentarea deciziilor politice”

Institutul Naţional de Statistică, Bucureşti, Sala Amfiteatru

• „Interferențe arhitecturale româno-portugheze" – expoziție 

Evenimentul este realizat de asociaţia alt.F.E.L. în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România, Institutul Cultural Român, Academia Română și Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu" și prezintă, în avanpremieră, o secvenţă din expoziţia ce va avea loc în luna octombrie la Trienala de la Lisabona.

Expoziţia va fi deschisă la ICR (Aleea Alexandru nr. 38, București) în perioada 7-15 iulie 2016.

• Atelierul educativ şi de creație intitulat „Simboluri ale strămoșilor noștri”, în cadrul programului „Atelierul de vacanță”

Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) desfășoară în perioada vacanței de vară a școlarilor atelierul educativ şi de creație intitulat „Simboluri ale strămoșilor noștri”, în cadrul programului „Atelierul de vacanță”, care va avea loc în zilele de miercuri şi vineri, începând cu ora 11.00, la sediul muzeului din Calea Victoriei, nr. 12, București. 

Datele în care se va desfășura atelierul sunt: 6, 8, 13 iulie, respectiv 10, 12, 17, 19, 24, 26, 31 august 2016.

• Expoziţia de pictură şi grafică „ATELIER de VISE” a artistei ANCA BOERIU

Această expoziție urmează altor evenimente cultural-artistice importante găzduite de la începutul acestui an de Galeria SENSO: expoziţia de pictură „Pictograme” (Dan Constantinescu), expoziţia de Picto impulsuri „SHAKESPEARE AD INFINITUM” a artistei Oana Maria Cajal eveniment ce a facut parte din programul oficial al  Simpozionului Internaţional "Shakespeare în România, Shakespeare în lume - Shakespeare in Romania, Shakespeare in the World” şi expoziţia de ceramică „Formă Imaculată” (Nicolae Moldovan).
 
Expoziţia “Atelier de Vise” a Ancăi Boeriu poate fi vizitată în perioada 16 iunie -  8 iulie  2016, de luni până vineri între orele 11.00 – 18.00, sâmbăta și duminica între orele 12.00 -18.00.

Format: 

Rubrici: 

Topic: