31 Oct 2014 - 23:59

10.00 - Expozitia internationala de pisici - HalloWinner Cat Show

Chiar in preajma noptii de Halloween, clubul SofistiCAT organizeaza in zilele de 1 si 2 noiembrie un atractiv concurs de pisici venite de peste mari si tari.
 
La eveniment - care se va desfasura in Bucuresti, la Sala Palatului intre orele 10 - 17 (atat sambata, cat si duminica) vor participa peste 200 de pisici de rasa venite din diferite colturi ale lumii.

17:00 - Brâncoveanu – un eveniment pentru iubitorii de gravură și carte

Primăria Municipiului Bucureşti prin Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti invită publicul sâmbăta, 01 noiembrie, la un eveniment special, care onoreză anul aniversar Brâncoveanu cu o expoziţie în care cartea - atât de specială în timpul brâncovenilor - redevine obiect de artă.

În cadrul evenimentului vor fi expuse trei volume bibliofile, legate manual, care cuprind ilustraţii originale imprimate in tehnicile gravurii în metal, realizate de 12 artişti consacraţi şi trei studenţi Master de la Universitatea Natională de Arte din Bucureşti.

Proiectul Brâncoveanu doreşte să readucă în atenţia publicului tema ex-librisului, prin expunerea unei serii realizate pentru biblioteca Centrului Cultural Palatele Brâncoveneşti de studenţii departamentului de grafică anul 2, clasa lect. Univ. Dr. Anca Boeriu și asist. Univ. Dr. Ioana Ciocan.

Coordonat de către Anca Boeriu, evenimentul este ultimul dintr-o serie de manifestări care au avut ca pilon principal tehnicile gravurii şi au făcut parte din cadrul Bucharest International Print Biennale.

Un eveniment organizat de Primaria Municipiului Bucuresti si Centrul Cultural Palatele Brancovenesti de la Portile Bucurestiului Mogosoaia şi partenerii săi - Institutul Cultural Român Bucureşti, Uniunea Artistilor Pofesionişti din Romania şi Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti.

18.00 - Vernisajul expoziţiei G R A F I C A  R O M Â N E A S C Ã  2 0 1 4

Filiala de Grafică a Uniunii Artiştilor Plastici din România 

Între 22 octombrie – 9 noiembrie 2014 
 
Aflată la a patra ediţie, continuatoare a ediţiilor precedente, expoziţia îşi construieşte un drum din ce în ce mai vizibil. Artişti, critici, galerişti, consumatori de artă, sau studenţi pot descoperi aici nume, tehnici, tendinţe, dar şi un topos al întâlnirii în aria vizibilului tăcut, dar grăitor, al graficii.
 
Expoziţia reuneşte în spațiile Galeriilor CĂMINUL ARTEI și SIMEZA din capitală, 155 de lucrări de grafică a 80 de artişti din ţară și străinătate.

Locaţia: C Ă M I N U L   A R T E I 

19.00 - Petrecerea superbikerilor - Competitia de motociclism viteza DUNLOP Romanian Superbike 2014 

Organizata in Bucuresti, la EXPAT PUB, pe strada Blanari la nr. 21.

Format: 

Rubrici: 

Topic: