18 Sep 2014 - 23:59

09.00 - Congresul Societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara (SRCCV)

La Hotel International din Iasi

Congresul Societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara (SRCCV) sarbatoreste cea de-a 10-a editie, decada in care evenimentul a crescut atat ca numar de participanti, cat si ca valoare. 

Primul presedinte al SRCCV este Prof. Dr. Ioan Pop de Popa, iar primul Congres a avut loc in 1987, la Bucuresti.

9.30 – 13.00 - CEO Build: Manageri de top fac voluntariat pe santier in sprijinul a 80 de copii ramasi fara ingrijirea parintilor
                   
Dintre participanti: Eric Stab (GDF SUEZ Energy Romania), Mihai Boldijar (Bosch Romania), Irina Ashukina (Philip Morris Trading)

CEO Build aduce impreuna unii dintre cei mai importanti lideri ai mediului de afaceri pentru a lucra ca voluntari pe santierul Habitat for Humanity Romania din Calea Floreasca 165. Munca echipei CEO Build va oferi celor peste 80 de copii ce locuiesc aici un camin mai bun in care sa se bucure de copilarie. 

16:00 - Primarul general al Capitalei convoacă Comandament "Zilele Bucurestiului" 

În Piata Constitutiei

Participă: reprezentantii tuturor institutiilor implicate in organizarea evenimetelor dedicate " Zilelor Bucurestiului"

18.00 - O VIZIUNE A CULORILOR, prima expoziție în România a pictoriței Andreia Gliga

La Galeria BMR din str Semicercului nr. 10, și va fi prezentat de criticul de artă Marius Tița.

Pentru cei mai mulți pare firesc să te afirmi în spațiul natal, apoi să treci la nivel internațional. Pictorița Andreia Gliga nu se conformează acestui parcurs. După 4 expoziții personale pe continentul american - în Washington DC, Maryland și Virginia - artista expune și pe simezele din România. 

Andreia Gliga s-a născut la Suceava, la 20 august 1973, și locuiește de peste 15 ani în Statele Unite ale Americii. În prezent, Andreia Gliga este profesor de artă la o școală din Washington DC.

Va fi deschisă până în data de 17 octombrie 2014, la Galeria BMR din București, str. Semicercului nr. 10. 

Format: 

Rubrici: 

Topic: