22 Iul 2016 - 23:59

• Sportul minţii este promovat în Sectorul 6

Sâmbătă, 23 iulie 2016, începând cu orele 13.00, în incinta Complexului de Servicii de Recuperare, situat în Strada Bascov nr.14 - 18, va avea loc cea de-a doua ediţie a Cupei de şah – Liga Tinerilor Creştini Ortodocşi - L.T.C.O.R”, organizată de asociaţia cu acelaşi nume, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

• În acest weekend continuă concertele în parcurile Alexandru Ioan Cuza şi Colţea

Primăria Sectorului 3 a pregătit pentru bucureşteni un weekend muzical în parcurile Alexandru Ioan Cuza şi Colţea, care găzduiesc „Stagiunea muzicală estivală” şi „Simfonii de vară”.

Distracția începe de vineri, 22 iulie, de la ora 20.30, în parcul Alexandru Ioan Cuza, cu un concert susținut de chitaristul Maxim Belciug şi percuţionistul Gabriel Bălaşa.  Tot în parcul Alexandru Ioan Cuza, sâmbătă de la ora 18.00, va concerta  „Trupa Bazar ”, iar duminică  „Armonia Band”.
De asemenea, în Parcul Colțea sunt programate pentru sâmbătă și duminică, de la ora 20.00, concertele susținute de Grupul Vocal Acapella și Orchestra Angely’s Symphonic.

Nu sunt uitați nici copiii, pentru care organizatorii au pregătit la foișorul din Parcul Alexandru Ioan Cuza o serie de jocuri interactive, concursuri și teatru de păpuși. Aceștia sunt așteptați sâmbătă, de la ora 10.30, să participe la momente de animație special pregătite și să vizioneze piesa de teatru „Peter Pan”. Tot de la ora 10.30, duminică, cei mici sunt așteptați la teatrul de păpuși „Prințul fermecat”, piesă prezentată de maeștrii păpușari ai companiei de teatru „Muschetarii”.

Accesul publicului la aceste evenimente este gratuit.

• Vara magică 2016 la Ateneul Român

Lanto Communication anunţă lansarea Festivalului „Vara magică” 2016, ce va fi găzduit de Ateneul Român din Bucureşti între 13 iulie şi 24 august 2016, în fiecare seară de miercuri. 

Orchestra Română de Tineret, Orchestra de Tineret a Portugaliei, Orchestra Sinfonietta si Orchestra Junior, alături de celebri dirijori şi solişti români şi străini vor atrage publicul la Ateneu şi în această vară, pentru al cincilea an la rând.

• Atelierul educativ şi de creație intitulat „Simboluri ale strămoșilor noștri”, în cadrul programului „Atelierul de vacanță”

Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) desfășoară în perioada vacanței de vară a școlarilor atelierul educativ şi de creație intitulat „Simboluri ale strămoșilor noștri”, în cadrul programului „Atelierul de vacanță”, care va avea loc în zilele de miercuri şi vineri, începând cu ora 11.00, la sediul muzeului din Calea Victoriei, nr. 12, București. 

Datele în care se va desfășura atelierul sunt: 19, 24, 26, 31 august 2016.

• Expoziția de fotografie semnată de Rodica Marinescu, ACOPERIȘURI

La Muzeul Național al Țăranului Român

13 iulie - 14 august 2016, Sala Foaier

Concept și fotografii: Rodica Marinescu

Exopoziția va putea fi vizitată, la Sala Foaier, până pe 14 august 2016,
de marți până duminică, între orele 10 și 18. Intrarea este liberă.

Format: 

Rubrici: 

Topic: