Share
22 Mai 2014 - 23:59

09.00 - Conferinţa finală a proiectului "Viaţa după gratii”

Locaţia: Hotel Rin Grand

10.00 - Seminar internațional "Familia și succesiunea în lumina dreptului Uniunii Europene"

Organizat de Uniunea Națională a Notarilor Publici din România, condusă de Dumitru Viorel Mănescu, în cadrul proiectului CNUE "Europa pentru notari – Notarii pentru Europa"

Locaţia: La Centrul de conferințe „Auditorium Pallady”, din București

12.00 - Va fi inaugurată celula Corneliu Coposu de la Fortul 13 Jilava, inclusă în circuitul Memorialul Fortul 13 Jilava

Un proiect iniţiat de FRD în 2012 şi inaugurat public în 31 august 2013, cu ocazia beatificării monseniorului Vladimir Ghika, preot martir decedat în închisoarea Jilava.

• A-VII-a ediție a Zilelor Educației Medicale

Departamentul de Educaţie Medicală al Societăţii Studenţilor în Medicină din Bucureşti organizează în perioada 11 – 23 mai 2014 "Zilele Educației Medicale" în cadrul U.M.F „Carol Davila”

• ART SAFARI - Pavilionul de Artă București 

Deschis în perioada 22-25 mai 2014. 

Publicul este așteptat să viziteze și să admire operele celor mai importanți artiști români ai tuturor timpurilor 

19.00 - Madalin Voicu dirijeaza la Sala Radio

In prag de vacanta, ORCHESTRA NATIONALA RADIO invita la o frumoasa incursiune in atmosfera plina de farmec a Italiei, gratie Simfoniei nr. 4 - „Italiana”, lucrare semnata de Felix Mendelssohn. Compozitorul german a intreprins un tur al Europei, calatorie ce a cuprins si Italia, impresiille sale de voiaj fiind asternute apoi pe portativ.

Aceasta frumoasa lucrare, dar si unul dintre marile concerte beethoveniene - Concertul in re major pentru vioara si orchestra, solista: CRISTINA ANGHELESCU – vor incanta publicul in interpretarea Orchestrei Nationale Radio, in concertul programat la Sala Radio.

Evenimentul se va derula sub bagheta dirijorului MADALIN VOICU, fiul celebrului violonist roman, Ion Voicu.

21:00 - Finala Cupei României: Steaua - Astra

Pe Stadionul "National Arena"

Format: 

Rubrici: 

Topic: