27 Iun 2016 - 23:59

• Tramvaiul cu scrisori de pe linia 1, o surpriză pentru călătorii RATB

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă călătorii că, în dimineaţa zilei de marţi, 28 iunie 2016, un tramvai de pe linia 1 le va oferi o surpriză. Cei care se vor urca în tramvaiul pregătit de membrii Asociaţiei Arta Nu Muşcă vor găsi pe geamuri şi pe scaune scrisori motivaţionale (plicuri sigilate, cu menţiunea "Curaj, deschide!", în care vor fi scrise caligrafic anumite mesaje), cu scopul de a însufleţi publicul în drumul spre serviciu sau spre diverse alte destinaţii.
Un tramvai astfel împodobit va pleca pe linia 1, la ora 8, de la Depoul Dudeşti urmând traseul: Calea Dudeşti, Şos. Mihai Bravu, Şos. Ştefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Nicolae Titulescu, Pasajul Basarab, Bd. General Vasile Milea, Bd. Timişoara, Str. Progresului, Str. Constantin Istrati, Şos. Viilor, cap de linie Şura Mare.
Prin efort propriu, membrii asociaţiei au pregătit 300 de epistole cu sigiliu, adreate călătorilor RATB, cu scopul de a le aduce călătorilor un zâmbet. De asemenea, fiecare destinatar este încurajat să păstreze scrisoarea sau să transmită bucuria către un alt călător.

• Vernisaj - eveniment - expoziţia de pictură şi grafică  „ATELIER de VISE”  a artistei ANCA BOERIU

Această expoziție urmează altor evenimente cultural-artistice importante găzduite de la începutul acestui an de Galeria SENSO: expoziţia de pictură „Pictograme” (Dan Constantinescu), expoziţia de Picto impulsuri „SHAKESPEARE AD INFINITUM” a artistei Oana Maria Cajal eveniment ce a facut parte din programul oficial al  Simpozionului Internaţional "Shakespeare în România, Shakespeare în lume - Shakespeare in Romania, Shakespeare in the World” şi expoziţia de ceramică „Formă Imaculată” (Nicolae Moldovan).
 
Expoziţia “Atelier de Vise” a Ancăi Boeriu poate fi vizitată în perioada 16 iunie -  8 iulie  2016, de luni până vineri între orele 11.00 – 18.00, sâmbăta și duminica între orele 12.00 -18.00

Format: 

Rubrici: 

Topic: