Share
2 Iun 2016 - 23:59

• Masă rotundă dedicată lui Amos Oz și întâlnirea cu scriitorul Meir Shalev

La Bookfest 

Programul Israel – țară invitată de onoare la Bookfest 2016 al zilei de 3 iunie, include nu mai puțin de opt evenimente: mese rotunde, dezbateri, intâlniri cu scriitori îndrăgiți și ședințe de autografe, precum și evenimente dedicate profesioniștilor.

Unul dintre cele mai așteptate momente ale zilei de mâine îl constituie, cu singuranță, masa rotundă dedicată lui Amos Oz, cel mai important prozator și eseist contemporan israelian, ale cărui cărți au fost traduse cu succes în seria de autor de la Editura Humanitas Fiction.
De asemenea, un moment așteptat este și întâlnirea cu Meir Shalev, unul dintre cei mai apreciați prozatori israelieni ai momentului și un reputat jurnalist în spațiul jurnalismului israelian contemporan; cea mai cunoscută carte a sa, „Roman rusesc”, se află pe lista celor mai bine vândute 5 romane israeliene ale tuturor timpurilor.

• Expoziția de tapiserie a artistei Ruxandra Sibil Mermeze 

Galeria ORIZONT
Expozitia va fi deschisa in perioada 26 mai - 8 iunie 

• A-III-a ediție a Salonului BD - Povești din București în Benzi Desenate!

Bucureștiul interbelic sau contemporan devine subiectul poveștilor în bandă desenată. Autori consacrați și debutanți vor prezenta personaje clasice sau fantastice, întâmplări cu haz, dramatice sau filozofice, precum şi întâmplări istorice care au marcat capitala României. 

Casa Filipescu Cesianu, Calea Victoriei nr.151.

Salonul va fi deschis în perioada 1 iunie – 30 august 2016.

Format: 

Rubrici: 

Topic: