Subscribe to Flux Deutsche Welle Deutsche Welle
Deutsche Welle: DW.DE - România
Actualizat: în urmă cu 1 min 10 sec

Ziare.com: Ce joc tactic face Viorica Dancila? "Nicio marioneta nu este marioneta in mod absolut"

2 ore 17 minute în urmă
Presedintele Iohannis a respins, marti, cele trei propuneri de noi ministri votate de conducerea PSD. In foarte scurt timp, premierul Dancila i-a trimis propuneri de interimari.

Despre creştini şi nimicurile care-i ucid

4 ore 25 de minute în urmă
După sensul ei iniţial, sărbătoarea pascală e una a libertăţii, celebrând izbăvirea de robie cu ajutor divin. La antipod e nihilismul demolatorilor democraţiei terorizând şi tiranizând pentru o presupusă "libertate".

Ziare.com: Liviu Dragnea e pe cai mari sau pe duca?

22 Aprilie, 2019 - 17:32
Soarta omului politic Liviu Dragnea depinde in mare masura de ce se va intampla in ziua de 20 mai, zi in care Inalta Curte ar putea sa dea verdictul in dosarul Bombonica.

Ziare.com: Ce inseamna plecarea din Guvern a lui Tudorel Toader. Pentru PSD, dar si pentru Iohannis

18 Aprilie, 2019 - 15:59
Inseamna ca Guvernul este complet controlat de Liviu Dragnea si ca unicul scop al Programului de guvernare este salvarea sefului PSD de inchisoare si garantarea parghiilor unei puteri discretionare si de clan.

EXCLUSIV Comisia SRI: Maior folosea dosarele ANI pentru a influența viața politică (Newsweek.ro)

17 Aprilie, 2019 - 15:50
”În mod cert și fără echivoc, domnul George Maior a mințit la audieri cu privire la relația instituțională și personală avută cu fostul șef al ANI, Horia Georgescu”, se arată într-un raport al Comisiei de control SRI.

Cine o tine pe Viorica Dancila in functie (Ziare.com)

17 Aprilie, 2019 - 15:06
Viorica Dancila nu si-a securizat viitorul politic, asa ca nu are alta iesire decat cea a partidului, asta insemnand si ca a venit momentul ca Golemul sa isi distruga creatorul, inainte ca acesta sa-i intinda o capcana.

Ministra de stat a Culturii Grütters: „Minoritatea germană este importantă pentru stabilitatea democrației“

12 Aprilie, 2019 - 19:36
Ministra de stat pentru Cultură și Media pe lângă cancelaria federală de la Berlin, Monika Grütters, se întâlnește pe 14 aprilie la Sibiu cu reprezentanți ai minorității germane din România.

Interviu Ziare.com: Vicepresedinte PPE, despre atacurile PSD la Kovesi

12 Aprilie, 2019 - 14:49
Partidul aflat la guvernare in Romania este considerat indezirabil de propria sa familie europeana.

Ziare.com: Ion Iliescu, Voican Voiculescu si Iosif Rus, trimisi in judecata

8 Aprilie, 2019 - 13:18
Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu si fostul sef al Aviatiei Militare Iosif Rus au fost trimisi luni in judecata, in Dosarul Revolutiei, pentru savarsirea de crime impotriva umanitatii.

Partidul Studiilor la Distanță. Controversatele diplome ale miniștrilor și baronilor PSD

5 Aprilie, 2019 - 18:04
Miniștrii și baronii PSD și-au luat diplomele de studii la mare distanță de locurile de muncă, scrie Newsweek.ro.

Comentariu: Victorie clară a Laurei Kövesi împotriva detractorilor ei

4 Aprilie, 2019 - 21:00
Curtea Supremă din România a ridicat restricțiile impuse procurorului-vânător de corupți, Laura Kövesi. Pentru demolatorii notorii ai justiției românești este o înfrângere cu consecințe, crede Robert Schwartz.

Cristi Danileț: "În România s-au răsturnat valorile”

4 Aprilie, 2019 - 13:50
Judecătorul Cristi Danileț este la Bruxelles împreună cu alți magistrați pentru a le vorbi direct oficialilor europeni despre starea justiției din România și atacurile la adresa celor ce anchetează corupția.

Pe cine să credem? Şi de ce?

3 Aprilie, 2019 - 16:26
Să-l credem pe Dragnea, care a făcut Teldrum great again? Pe marioneta lui de la guvern? Maşina lor de agitprop combinând PSD, RTV, Antena 3 şi TVR cu Sputnik şi Russia Today? Sau pe cei care apără valori, nu potentaţi?

Regimul Dragnea trece Rubiconul cu şicanarea Laurei Kövesi

29 Martie, 2019 - 15:29
Ce loc şi-a rezervat regimul Dragnea în istoria României? Ce promit lozincile PSD şi ce viitor anunţă tratamentul aplicat Laurei Kövesi de hoţii ce strigă hoţii şi deplâng politizarea justiţiei în timp ce o politizează?

Ana lui Dăncilă. Un pamflet

28 Martie, 2019 - 16:15
Ce răi sunteţi. Să râdeţi voi în nesimţirea voastră de simţămintele curate şi iepurate, iexprimate cu aplomb de alde Tudorel, de către însăşi Carmen Avram, faţa frumoasă a Antenei 3, guvernul paralel al Românicii!

Victor Boștinaru: Listele PSD și PNL trădează o slăbiciune sistemică

28 Martie, 2019 - 13:35
La sfârșit de mandat european, Victor Boștinaru se felicită că nu a rămas să facă politică acasă, unde găștile sfârșesc prost. El vorbește despre lista PSD, despre cine lipsește de acolo și despre decizii diplomatice.

Prea mică pentru un conflict atât de mare

25 Martie, 2019 - 15:24
Netezimea scoarţei şi sfetnici răi au determinat-o pe Dăncilă să calce iar în străchini. Ceea ce nu ne scuteşte de datoria de a evalua just o complicată problemă de politică externă.

"Plus potul", pretinde propaganda pesedistă

22 Martie, 2019 - 14:36
Când o face de oaie, executivul pesedist intră în panică. Apoi devine cinic şi loveşte în jur orbeşte. Mai nou, a cerut presei să dezmintă opinii privind declaraţiile despre corupţia în România ale premierului Dăncilă.

Subtilităţile discursului pesedist despre corupţie

20 Martie, 2019 - 15:25
Ce ascunde discursul premierului negând corupţia? E posibil ca România să conducă în fine pentru prima, dacă nu şi pentru ultima oară UE, dar V.V. să-şi poziționeze ţara fără jenă undeva între Kazahstan şi Turkmenistan?

USR a cerut statistici oficiale privind interceptarile facute de SRI: Surpriza, nu DNA a fost principalul beneficiar (Ziare.com)

12 Martie, 2019 - 16:08
Date oficiale arata ca afirmatiile PSD-ALDE conform carora circa 6 milioane de romani au fost interceptati de SRI sunt mincinoase, iar propaganda PSD a denigrat pe nedrept Ministerul Public, procurorii si judecatorii.

Pagini