Subscribe to Flux Deutsche Welle Deutsche Welle
Deutsche Welle: DW.DE - România
Actualizat: în urmă cu 28 de minute 4 sec

Această remaniere nu există

17 Iulie, 2019 - 11:17
Vin alegerile. Vodă are nevoie de un Moțoc. Cu cât mai mic scorul în sondaje, cu atât mai mare Moțocul. Cu cât mai disperat vodă, cu atât mai mici șansele de a capta credibilitate.

Nominalizat la Interne, Moga de la PSD - vilă sub acoperire lângă vilele fraților Mazăre

16 Iulie, 2019 - 13:55
La 11 ani de la trimiterea în judecată a lui Radu Mazăre în dosarul retrocedărilor, acesta a fost condamnat la nouă ani. Investigaţie Newsweek.ro

Ziare.com: Razgandirea si eterna reintoarcere a aceluiasi

16 Iulie, 2019 - 13:35
In primavara lui 2016, presedintele a rechemat de la post peste treizeci de ambasadori, ceea ce reprezinta o treime dintre ambasadorii Romaniei in lume, intr-o miscare diplomatica de o amploare nemaiintalnita.

Lecţia Simonei

15 Iulie, 2019 - 15:29
Simona Halep a bătut-o scurt şi crunt pe Serena Williams, cucerind un trofeu prea important ca triumful să fie doar al ei şi să nu ne dăruiască şi o lecţie. Dar al cui mai e? Al părinţilor ei? Al românilor, în genere?

Dragnea e dupa gratii, tagma lui isi continua sinistra lucrare de spoliere a tarii - Interviu

13 Iulie, 2019 - 10:29
Desi alegerile din 26 mai au mobilizat exemplar electoratul, lucrurile s-au schimbat putin in Romania, spune profesorul Vladimir Tismaneanu, intr-un interviu acordat Ziare.com.

Concluziile observatorilor: nu au existat fraude la votul din 26 mai

12 Iulie, 2019 - 15:53
Comisia parlamentară condusă de Lia Olguța Vasilescu caută fraude anti-PSD într-un scrutin bramburit chiar de propriul ei partid și pune presiune înaintea prezidențialelor.

Ziare.com: Iohannis versus Iohannis. De ce nu se inghesuie contracandidatii pentru Cotroceni

11 Iulie, 2019 - 15:04
Klaus Iohannis este in campanie pentru cel de-al doilea mandat, o campanie a carei aparenta lipsa de miza va avea repercusiuni asupra rolului pe care presedintele il are in ecuatia statului.

Copii-victime. Copii-făptaşi

10 Iulie, 2019 - 14:46
Barbaria are multe feţe. Poate cel mai puţin suportabil chip al neomeniei este sălbăticia faţă de copii. E însă nu doar hidoasă, ci şi periculoasă, căci prefaţează terorismul care ne ameninţă democraţia. Şi civilizaţia.

Vacanţă la Mamaia: „Şi eu acum ce să vă spun?

8 Iulie, 2019 - 20:45
N-am mai fost de peste 30 de ani la Mamaia, locul în care mi-am petrecut aproape toate vacanţale copilăriei. De teamă că voi fi dezamăgită. Ce m-a surprins pozitiv şi ce m-a decepţionat.

Newsweek.ro: Omul de încredere al lui Dăncilă, responsabil de lipsa autostrăzilor

5 Iulie, 2019 - 15:08
Costin Mihalache a gestionat construcția de autostrăzi, la care România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană. Apoi a fost promovat șeful cancelariei premierului.

Analiza Ziare.com: Peste 150 de persoane din dosare de mare coruptie vor fi afectate de decizia CCR privind completurile specializate

5 Iulie, 2019 - 13:24
Cel putin 25 de dosare de mare coruptie aflate pe rolul Inaltei Curti, in care au fost pronuntate sentinte in prima instanta de catre completuri nespecializate in fapte de coruptie, sunt afectate.

CCR şi desfiinţarea justiţiei româneşti

4 Iulie, 2019 - 15:27
Liderul PNL, Orban, a cerut demisia judecătorilor CCR şi revizuirea invalidării, la solicitarea demnitarului PSD Florin Iordache, a completelor de trei judecând la ÎCCJ în dosare de corupţie. E bine. Dar nu e cam târziu?

Adina Florea, reacție pentru Newsweek după ce CSM amână a patra oară numirea ei la Secția Specială

3 Iulie, 2019 - 15:36
Ședința CSM stabilită pentru miercuri dimineață a fost amânată pentru a patra oară consecutiv, din lipsă de cvorum. Și tot pentru a patra oară se amână și validarea Adinei Florea pentru șefia Secției Speciale.

Omor prin imprudenta sau crima cu premeditare? De ce distruge PSD/ALDE institutiile

28 Iunie, 2019 - 14:20
Ce se intampla in ultimii doi ani cu Avocatul Poporului, Institutul Cultural Roman, Televiziunea Publica nu are de-a face numai cu recompensarea unuia sau a altuia de catre partidele de la putere. (Ziare.com)

Precedent pentru SS? Avocatul general al CJUE spune ca nou creata sectie disciplinara din Polonia incalca dreptul UE

27 Iunie, 2019 - 14:15
Avocatul general al Curtii de Justitie a UE Evgeni Tanchev sustine ca nou creata Sectie disciplinara a Curtii Supreme din Polonia nu indeplineste cerintele privind independenta puterii judecatoresti prevazute de UE.

Refeudalizarea României, reîngenuncherea Europei

26 Iunie, 2019 - 14:41
În timp ce hoţia se-nfrupta din România, unde ai fost, dom` preşedinte? Quo vadis, România? De ce ai trădat, Andrei Năstase? Nu ţi-e ruşine să te dai lebădă, Europa, după ce Rusia ţi-a desfiinţat demnitatea?

Va functiona solutia lui Trump pentru Orientul Mijlociu? Detalii privind mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim Interviu cu ambasadorul Israelului

25 Iunie, 2019 - 14:27
SUA au anuntat planul pe care administratia Trump l-a promis pentru pacea din Orientul Mijlociu, un plan in esenta economic, respins de Autoritatea Palestiniana, tocmai pentru ca nu ofera si o solutie politica.

Cazul fetiței din Mehedinți. Faptele din spatele unor jumătăți de adevăruri

24 Iunie, 2019 - 17:12
Newsweek România vă prezintă câteva dintre faptele pe marginea cărora s-a speculat în ultimele două zile, în cazul adopției fetiței de opt ani din Baia de Aramă, Mehedinți.

Paralele şi diferenţe între Turcia şi România postdragniotă

24 Iunie, 2019 - 15:29
Palma grea pe care a încasat-o tiranul turc la Istanbul în alegerile pierdute de partidul său doare şi ustură. Ce înseamnă ea? Ce şanse are democraţia? Ce soluţii mai are tirania? Situaţia din România e edificatoare.

Orbiri politice şi uciderea democraţiei

21 Iunie, 2019 - 15:54
Se spune că puterea corupe. Dar ce face corupţia din puternici? Îi orbeşte. Îi umple de trufie, lenea de a gândi şi îngâmfarea răpindu-le capacitatea de a desluşi drumul pe care n-ar trebui să-l părăsească vreodată.

Pagini