Publicat: 10 Iulie, 2016 - 12:45
Share

Asociația pentru Implementarea Democrației (AID) solicită conducerii ALDE retragerea sprijinului politic pentru Tudor Ionescu, actualul Viceprimar al Capitalei.

Totodată, AID solicită celorlalte partide (prin consilierii generali) și Primarului General, convocarea unei sesiunii extraordinare pentru întrunirea CGMB în vederea alegerii unui nou Viceprimar pentru Municipiul București. Consiliul General al Municipiului București/Primăria Capitalei administrează al 2-lea buget public al României iar cetățenii NU MAI ACCEPTĂ promovarea în funcții cheie ale statului persoane care nu au expertiză în administrarea banilor publici.

AID precizează că viața privată a actualului Viceprimar nu reprezintă un interes însă, din punct de vedere profesional, considerăm extrem de grav promovarea acestuia în funcția de Viceprimar General al Capitalei.

Considerăm că a sosit vremea STOPĂRII promovării de către partidele politice a unor personaje veleitare, incompetente sau fără experiență, expertiză în administrația publică.

În măsura în care d-lui Tudor Ionescu nu i se va retrage sprijinul, nu se va convoca o ședință extraordinară a CGMB pentru desemnarea altui Viceprimar General, AID va demara o campanie de strângere de semnături de la bucureșteni pentru demiterea actualului Viceprimar

Comunicat de presă - Asociația pentru Implementarea Democrației