Publicat: 9 Aprilie, 2013 - 18:40

Alarma care sună strident şi repetitiv, încercările dificile, cu ochii lipiţi, de a ne ridica din pat şi momentele în care simţi că mori dacă nu bei o cafea tare reprezintă tema noului videoclip semnat Hi-Q, "Luni", care va putea fi vizionat în premieră în cadrul Galei On Air Music Awards ce va avea loc luni, 15 Aprilie, începând cu orele 19:00.

Dana, Mihai şi Florin sunt trei aviatori care se trezesc de dimineaţă şi se mobilizează cu greu. Animaţi, fiecare, de câte o bucurie personală, ei transforma iritarea, lenea şi oboseala în bucurie, energie şi curaj.
Piesa, compusă de Liviu Teodorescu, Marius Moga şi Ionuţ Vasilache, cu textul semnat de Ada Moldovan alături de Marius Moga va fi interpretată în premieră la On Air Music Awards şi va fi ilustrată cu videoclipul realizat de către echipa Ceva de Vis, în regia lui Valentin Narcis Sturzu.

Trupa Hi-Q a lansat până acum 8 albume şi 26 de videoclipuri. Hituri precum "Totul va fi bine", "Gaşca mea", "Razna", "Bună dimineaţa" şi "Dor de tine, dor de noi" au stat mulţi ani în topurile muzicale din România, devenind laitmotivele playlistur-ilor în cluburi. Hitul "Lose You" a cucerit 10 alte ţări.
Dana, Florin şi Mihai şi-au câştigat popularitatea şi datorită emisiunilor prezentate la Antena1, PrimaTV, AcasăTV, TVR2 şi Antena2. Odată cu revenirea Danei la vechea formulă, turneul "Hi-Q Încă o dată" (2011) a marcat încă un succes în cariera de 17 ani a trupei Hi-Q.
 
On Air Music Awards este un eveniment gândit pe termen lung, la iniţiativa Star Management, care îşi propune să evidenţieze un număr cât mai mare de genuri musicale, inclusiv din cele aflate la graniţa mainstream-ului, şi să sprijine dezvoltarea şcolilor de muzică cu tradiţie. Gala va premia unii dintre cei mai importanţi oameni din industria muzicală din România, aducând pe Covorul Roşu producători, artişti, regizori şi manageri, precum şi alte personalităţi ale domeniului.
Prima ediţie On Air Music Awards va avea loc luni, 15 Aprilie, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Invitaţii vor sosi pe Covorul Roşu începând cu orele 19.00, iar Gala propriu-zisă va începe la orele 20:30.

Autor: Călin Angheluţă