Publicat: 16 Aprilie, 2017 - 13:37

Aflat la a patra ediție, Airfield Festival a anunțat săptămâna aceasta artiștii care completeza line up-ul de peste 40 de artiști din prezent!

Cele 3 scene : Night Owl Gate, Nighthawk Gate și Peacock Gate vor găzdui peste 100 de artiști români și internaționali și genuri ce variază de la hip hop și rock alternativ la techno și reggae.

Cine vine?

Night Owl Gate aka Main Stage, va găzdui în acest an binevenitele acturi de reggae, de la Ziggi Recado & The Force, General Levy, Dreadsquad, El Fata și numeroși promoteri romani ai genului. Într-o coliziune de genuri, ne întâlnim tot acolo și cu proaspăt anunțații BAB, Fine It's Pink, langa Gorgon City, Jax Jones, L'Entourloop, Subcarpați, Gojira & Planet H, Cred Că sunt Extraterestru, Șatra Benz, The Mono Jacks, Travka si Mouse N'Monkeyz.

Singurul festival din Romania cu scenă dedicată artiștilor rap, pregătește Nighthawk Gate pentru Dope D.O.D., Jeru the Damaja, Looptroop Rockers, Afu-Ra, CTC, Nane, Psihotrop, Argatu & romaN si K-lu, alături de Paraziții, Raku, Macanache, Cumicu, Jianu, Exile si The Watcher.

În hangar, la Peacock Gate se va dansa cu Sandrino, Adriatique, Scuba, Mihai Popoviciu, Peter Makto & Gregory S, Optick & Adrian Eftimie,Vid aka Egal 3, The Model, Toygun și Dobrikan.

Airfield continuă misiunea de a promova valori pozitive tinerilor și urmează să prezinte în cadrul festivalului si o scena pentru artiștii români ce vor rupe topurile in următorii ani.

Abonamentele?

Abonamentul Presale pentru patru zile are un preț care ti-ar oferi, în alte situații, să vezi doar 2-3 dintre artiști, separat, anume 109 de lei. Dacă ai in plan sa stai in camping, abonamentele se găsesc la pretul de 39 lei/ persoana. Le poți achiziționa de aici: http://bit.ly/AirfieldTickets

Îi poți urmări pe Facebook si Instagram, unde te țin la current cu toate detaliile: https://www.facebook.com/airfieldfestival

https://www.instagram.com/airfieldfestival/

www.airfield.ro

#Airfield2017 #YourField #AirfieldFestival