Publicat: 14 Aprilie, 2014 - 14:53
Share

Până în urmă cu câteva luni, ideea de a revedea cuplul Al Bano şi Romina pe aceeaşi scenă parea o utopie, însă, brusc, aceştia au susţinut un mega concert în Rusia, şi se pare că nu e tot: cei doi au luat deja decizia de a reedita momentul într-o altă destinație, mai exact în Statele Unite ale Americii.

”Speranta moare ultima”, spun fanii indragitilor artisti Al Bano Carrisi si Romina Power, care au asteptat nouasprezece ani pentru a li se implini, in cele din urma, visul: datorita unui concert neasteptat si surprinzator sustinut in Rusia, cei doi artisti au urcat impreuna pe aceeasi scena aducand publicul in extaz, spectatori care au platit pana la o mie de euro pentru un singur bilet.

Evenimentul a avut un succes rasunator, cu bilete vandute in totalitate si a atras dupa sine data unui concert suplimentar, pentru a satisface cererea incredibila. Nimeni nu s-ar fi asteptat la reactia uriasa a publicului, mai ales intr-o tara ”rece” precum Rusia, dar acest lucru se datoreaza fara doar si poate, calitatilor artistice veritabile ale celor doi artisti, Al Bano si Romina. 

Desi, la acel moment, Al Bano a declarat ca este primul si ultimul concert sustinut alaturi de fosta sa sotie, iata ca artistul se abate de la cele spuse. Al Bano se va intalni din nou cu Romina la Niagara Falls, pentru un nou spectacol ce va fi sustinut cu doar cateva zile inainte de concertul anuntat la Sala Palatului din Bucuresti.

Imediat dupa evenimentul de la Niagara Falls, Al Bano se va intalni pe 7 mai cu publicul de la Sala Palatului, intr-un cadru inedit. Indragitul artist le va darui spectatorilor o seara cu melodii alese, interpretate in acompaniamentul membrilor ALEXANDER SIMPHONY ORCHESTRA.

Show-ul va avea loc la Sala Palatului in data de 7 mai, de la ora 20:00, iar durata acestuia va fi de 90 de minute.