Publicat: 30 Ianuarie, 2020 - 15:15
Share

Când eşti încă doar un copil, când adolescenţa abia se întrezăreşte, iar lumea e un teritoriu necunoscut, plin de surprize, dar şi de ameninţări, chiar şi o zi obişnuită de şcoală poate deveni o adevărată provocare. Iar când părinţii, prietenii sau cunoştinţele nu îţi supraveghează paşii, singurul sprijin care îţi rămâne este albina din capul tău.

Compania "Liviu Rebreanu" a Teatrului Naţional Târgu-Mureş anunţă o nouă reprezentaţie a spectacolului "Albina din capul meu" de Roland Schimmelpfennig, în regia lui Theodor-Cristian Popescu. Scenografia este realizată de Mihai Păcurar, lighting design-ul îi aparţine lui Lucian Moga, iar traducerea textului este semnată de Elise Wilk. Din distribuţia spectacolului fac parte actriţele Roxana Marian, Loredana Dascălu şi Georgiana Ghergu.

Reprezentaţia va avea loc duminică, 2 februarie, ora 19,30, la Sala Mică.

"Piesa propriu-zisă constă într-un monolog amplu în care se contopeşte perspectiva microscopică, detaliul, ansamblul şi faptul banal filtrat printr-o percepţie paranoică şi defensivă, dar şi inserturi poetice care conferă întregii poveşti un iz de aventură iniţiatică.

(...) Celor cu mintea deschisă, care îşi amintesc neliniştile perioadei de final a copilăriei şi de tranziţie către adolescenţă, publicului interesat de forme inedite de expresie şi de activitatea unui regizor reprezentativ le recomand spectacolul Albina din capul meu. Va fi o experienţă memorabilă, care le va pune mintea la contribuţie." (Andrei Vornicu - Zi de Zi)

Spectacolul are durata de 1 oră 30 minute, fără pauză, şi este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la Casieria din incinta Teatrului, de marţi până vineri, între orele 9,00 şi 15,00, şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865 şi la Agenţia de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marţi până vineri, între orele 12,00 şi 17,30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

De asemenea, biletele şi abonamentele pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

Tag-uri Institutii: