27 septembrie 2022
Distribuie pe rețelele tale sociale:

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat peste 300 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 11 permise de conducere, în cadrul unei acţiuni ce a vizat creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice, care s-a desfăşurat pe durata minivacanţei prilejuită de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

În perioada 12 -15 august 2022, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune tip BLITZ ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi depistarea şi sancţionarea participanţilor la traficul rutier care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, fiind vizat atât mediul urban cât şi mediul rural.

La acţiune, poliţiştii rutieri din judeţ au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuţii pe linie de poliţie rutieră.

În această perioadă au fost aplicate 346 de sancţiuni contravenţionale, din care 250 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 3 pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute 11 permise de conducere, retrase 11 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 5 infracţiuni la regimul rutier. Comunicat de presă – Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba

Sursa foto Pixabay