Publicat: 27 Mai, 2017 - 13:25
Share
Președintele în exercițiu, Laura Badiu, candidează pentru un nou mandat

Astăzi au loc la Centrul de Conferințe AUDITORIUM PALLADY alegerile pentru structurile de conducere ale Camerei Notarilor București. Din cei 627 de notari în funcții sunt prezenți 552 (cvorumul necesar validării votului fiind de 418).
După ce reprezentantul Consiliuli Uniunii, Bogdan Ciucă, a prezentat un scurt dar edificator raport asupra mandatului care s-a încheiat, participanții au trecut la procedura efectivă a votului. Fiecare membru al Camerei are la dispoziție 9 buletine de vot. Pentru funcția de președinte a fost depusă o unică candidatură - aceea a președintelui în exercițiu. Pentru funcțiile de membri ai Colegiului Director candidează Florin Chiriță, Monica Pop, Radu Horia, Octavian Rogojanu și Dan Tătaru. Iar pe lista de candidați pentru funcțiile de reprezentanți ai Camerei în Consiliul Uniunii se află foștii președinți ai Camerei, Dumitru Viorel Mănescu și Doina Rotaru.
Mandatul noilor organe de conducere este valabil pentru o perioadă de 4 ani.

 

Alegeri la Camera Notarilor Publici București - 27.05.2017

Lista definitivă a candidaților

BULETIN DE VOT Nr. 1 pentru funcția de PREŞEDINTE al Colegiului Director al Camerei Notarilor Publici Bucureşti (funcție unică – 1 candidat):

1. BADIU Laura

BULETIN DE VOT Nr. 2 pentru funcția de VICEPREŞEDINTE al Colegiului Director al Camerei Notarilor Publici Bucureşti (funcție unică – 2 candidați):

1. COLIBAN Rodica

2. DRAGOMIR Romelia Marina

BULETIN DE VOT Nr. 3 pentru funcția de REPREZENTANT propus de Cameră în Consiliul de Administrație al Casei de Asigurări a Notarilor Publici (funcție unică – 1 candidat):

1. BELDEA Virginia

BULETIN DE VOT Nr. 4 pentru funcția de REPREZENTANT propus de Cameră pentru funcția de cenzor al Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România (funcție unică – 1 candidat):

1. DANIILESCU Irina

BULETIN DE VOT Nr. 5 pentru funcțiile de MEMBRI ai Colegiului Director al Camerei Notarilor Publici Bucureşti (5 membri – 5 candidați):

1. CHIRIŢĂ Florian

2. POP Monica

3. RADU Horia

4. ROGOJANU Octavian Viorel

5. TĂTARU Dan Sorin

BULETIN DE VOT Nr. 6 pentru funcțiile de MEMBRI ai Comisiei de Cenzori a Camerei Notarilor Publici Bucureşti (2 membri – 2 candidați):

1. ISAC Nicoleta

2. MIHALACHE Nicoleta Gabriela

BULETIN DE VOT Nr. 7 pentru funcțiile de REPREZENTANȚI ai Camerei Notarilor Publici București în Consiliul Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România

(3 reprezentanți – 3 candidați):

1. MARINA Sergiu Sorin

2. MĂNESCU Dumitru Viorel

3. ROTARU Doina

BULETIN DE VOT Nr. 8 pentru funcțiile de SUPLEANȚI ai Reprezentanților Camerei Notarilor Publici Bucureşti în Consiliul Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România (3 supleanți – 4 candidați):

1. BOROI Silviu Cătălin

2. DIMA Carmen

3. POPA-RĂDULESCU Aurelian

4. VLĂSCEANU Ioana Liliana

BULETIN DE VOT Nr. 9 pentru funcțiile de SUPLEANȚI ai Membrilor Colegiului Director al Camerei Notarilor Publici București (5 supleanți – 5 candidați):

1. BEREVOIANU Radu Costin

2. CIUBOTARU Raluca Elena

3. DURNESCU Mihaela Gabriela

4. SINESCU Anca Andreea

5. TĂRĂCILĂ Ionuț Bogdan

Localizare: 

Geolocation is 44.4088589, 26.18258979999996