16 octombrie 2021

Alegerile din weekend au reconfirmat trei lideri PNL

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Sâmbătă și duminică au avut loc alegeri în șase filiale județene ale Partidului Național Liberal, dar și la PNL Spania. Alegerile din weekend au reconfirmat trei lideri PNL: ministrul de Interne Lucian Bode la Sălaj, fostul ministru de Interne Marcel Vela la Caraș Severin, Ilie Bolojan la Bihor.
Cu puțin peste două luni înainte de Congresul din 25 septembrie, la care va fi ales noul președintele PNL, premierul Florin Cîțu pare să aibă mai multă susținere.

„Suntem împreună o echipă puternică, care merge mai departe pentru a câștiga președinția Partidului Național Liberal. O să câștigăm ’big time’ pe 25 septembrie”, a spus și Florin Cîțu care a anunțat „un nou PNL”, din toamnă.

„Nu mi se pare normal ca oameni care reprezintă PNL și au fost numiți în funcții publice, să fie schimbați din funcții, de multe ori netransparent, la comanda cuiva din interiorul partidului, pentru că au o anumită opțiune politică”, a replicat Ludovic Orban..

Liderul PNL Bihor, Ilie Bolojan, a evitat să se declare de partea vreunuia dintre cei doi candidați pentru președinția PNL.

Pe de altă parte, mesajul politic în favoarea lui Cîțu a fost transmis și de europarlamentarul Rareș Bogdan: „Viitorul Partidului Național Liberal este președintele Florin Cîțu, în parteneriat cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban. Dar cred că pentru Partidul Național Liberal, la acest moment istoric, președintele Partidului Național Liberal trebuie să fie Florin Cîțu”, a spus Rareș Bogdan.