Publicat: 20 Mai, 2015 - 15:45
Share

Pe 1 Iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, în aer liber, URSUS Cooler îi invită pe bucureşteni să-l vadă LIVE pe cel mai în vogă artist român al momentului, SMILEY, în cadrul unei  megaproducţii după un concept propriu: SMILEY & Hahaha Production.

 

După ce, săptămâna trecută, au fost anunţaţi primii invitaţi speciali ai lui Smiley, mai exact: Feli, Jazzy Jo, Silviu Pasca, Peter Pop şi Sore, organizatorii anunţă lista finală a numelor prezente pe 1 Iunie la Arenele Romane pe 1 Iunie alături de Smiley şi pe Alex Velea, Radio Killer, Cabron, Speak, Dorian şi Don Baxter.

Două categorii de bilete sunt deja SOLD OUT, momentan mai fiind disponibile la vânzare bilete doar la Categoria B, la pretul de 45 de lei. Organizatorii promit un show cu foarte multe surprize, totul impachetat intr-un setup de poveste, unde buna dispozitie, berea rece Ursus Cooler si muzica live vor fi pe primul loc.

Biletele se pot găsi pe iabilet.ro şi în reţeaua iabilet (Muzica, IQBOX, ZebraPay, Uman, Senia, Perfect Tour), dar si pe eventim.ro, myticket.ro si bilete.ro si in retelele Eventim, Myticket si Bilete.ro, la urmatoarele preturi:

- 45 de lei Categoria B - DISPONIBILE

- 70 de lei Categoria A, in fata scenei – SOLD OUT

- 130 de lei VIP, cu loc pe scaun in tribuna – SOLD OUT

- 200 lei - SUPLIMENT intalnire cu SMILEY - Valabil doar cu un bilet deja cumparat si doar pe iabilet.ro. Detaliile despre intalnire vor fi transmise pe email cu cateva zile inainte de concert.

In ziua concertului, pe 1 Iunie, biletele vor costa 50 de lei

Un eveniment Hahaha Production, VIP Booking si BestMusic Live Concerts oferit de Ursus Cooler si Tiriac Auto.

Powered by Radio ZU & ZU TV

 

Localizare: 

Geolocation is 44.4129151, 26.0932481

Tag-uri Nume: