Publicat: 20 Decembrie, 2016 - 17:40
Share

Alianţa Lege şi Ordine îşi exprimă deplina compasiune şi durere pentru laşa asasinare a Ambasadorului Federaţiei Ruse la Ankara, Andrei Karlov, de către un terorist islamist. Ne exprimăm de asemenea compătimirea şi respectul nostru îndurerat familiei Ambasadorului-Erou.
De asemenea, subliniem oroarea noastră în faţa crimei teroriştilor islamişti de la Berlin şi ne închinăm în faţa memoriei victimelor-eroi.
Suntem convinşi mai mult ca niciodată că toată lumea creştină (ortodocşi, romano-catolici, protestanţi) are nevoie de unitate, dar şi toţi oamenii de bună credinţă din lume, indiferent de religie, culoare sau rasă, trebuie să facă un front comun în faţa terorismului islamist pentru apărarea valorilor de libertate, democraţie şi toleranţă reciprocă.
Ne exprimăm dorinţa ca toate guvernele europene şi ale lumii să fie solidare în faţa teribilei ameninţări reprezentate de provocările criminale ale terorismului internaţional.
Sperăm că cei vinovaţi vor fi prinşi şi că îşi vor primi pedeapsa cuvenită. Ne rugăm Dumnezeului Atotputernic pentru odihna sufletului celor adormiţi şi pentru a da putere familiilor îndurerate de a depăşi aceste momente dramatice.
General (r) Bartolomeu Constantin SĂVOIU
Preşedinte Alianţa Lege şi Ordine