Publicat: 3 Iulie, 2013 - 19:46
Share

Pentru realizarea unor lucrari specifice la sistemul de distributie a gazelor naturale din municipiul Iasi, E.ON Gaz Distributie este nevoita sa intrerupa alimentarea cu gaze naturale joi, 4 iulie, incepand cu ora 10.00, pentru consumatorii de pe strazile Sarmisegetuza, Drobeta, Stefan Procopiu si Aleea Stefan Procopiu.

Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea lucrarilor, cel mai probabil in jurul orei 14.00.

“Compania noastra solicita consumatorilor sa inchida toate focurile deschise, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E.ON Gaz Distributie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila),sau 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Romtelecom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie)”, anunta E.ON Gaz.